Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Polski piłkarz

· Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie co piszą o lewym. Waszym tokiem myślenia Portugalia, która ma najlepszego zawodnika na świecie powinna być najlepsza drużyna. Co Lewandowski moze zrobic sam? Wy chcielibyście żeby przechodził 5 po kolei i jeszcze trafiał gola. To nie podstawówka, tak sie nie da. Lewandowski jest po to wysunięty żeby otrzymywać podania. A to ze w naszej drużynie jest mało osób które unia dobrze wymyślać akcje to już inna sprawa.

Opublikowano

Obecnie to Błaszczykowski jest najlepszym piłkarzem, to on rozprowadza akcje, pomaga drużynie w akcji i zawsze pocieszy gdy coś nie wyjdzie(a zdarza się to często).

Wśród młodzieży wielki progress zrobił pomocnik Lecha - Karol Linetty już jako junior w Wojewódzkiej Lidze (poziom Juniorów z mojego miasta), sam przebiegał boisko i strzelał bramki. W Lechu jednak dostał inną pozycję i jakoś się przestawił. Grając w sezonie 2013/14 zrobił naprawdę bardzo, bardzo duży progress. Jak wiadomo Liga to nie to samo co Reprezentacja, dlatego Polska piłka wygląda tak słabo.

Opublikowano

Obecnie to Błaszczykowski ma kontuzję, więc jak obecnie może być najlepszym piłkarzem w Polsce ? Do tego dochodzi w jakiej formie wróci. Każdy wie co się stało z Villą. Wydaje mi się, że Robert. Szkoda, że nie udowadnia tego w reprezentacji. 

Opublikowano

Moim zdaniem, nie będzie prędko takiego polskiego piłkarza jak Lewy.

Napastnik klasyczny. Strzela można powiedzieć na zawołanie (nie chodzi o kadrę).

W napadzie ustępuje miejsca Messiemu i Benzemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...