Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Averia Szuka youtuberów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pjona!

Serwer [A]veria szuka youtuberów, którzy mają dużo czasu i chcą oderwać się od monotonności!

Prezentacja

http://www.mpcforum.pl/topic/1155871-zapowiedzeasy-averia/?view=findpost&p=9925544

Cechujemy się profesjonalizmem, zaangażowaniem i wieeeelkim zapałem do pracy.

Moge Wam z góry zaoferować, że o stabilność serwera, przekręty i inne duperele martwić się nie musicie!

Wiecej info na gg:

49423322

bądź

48820640

Opublikowano

Pjona!

Serwer [A]veria szuka youtuberów, którzy mają dużo czasu i chcą oderwać się od monotonności!

Prezentacja

http://www.mpcforum.pl/topic/1155871-zapowiedzeasy-averia/?view=findpost&p=9925544

Cechujemy się profesjonalizmem, zaangażowaniem i wieeeelkim zapałem do pracy.

Moge Wam z góry zaoferować, że o stabilność serwera, przekręty i inne duperele martwić się nie musicie!

Wiecej info na gg:

49423322

bądź

48820640

Lepiej to usuń xD Serwery które tak pisały chyba każdy się domyśla jak skończyły. A tu jeszcze na forum Jest ~~Bonzo. Więc uważaj.

Opublikowano

Lepiej to usuń xD Serwery które tak pisały chyba każdy się domyśla jak skończyły. A tu jeszcze na forum Jest ~~Bonzo. Więc uważaj.

Ten "Bonzo" jest od Nas, o ile dobrze się domyślam o kogo chodzi ;-)

Opublikowano

Nie polecam. Harnaś już miał swój serwer. Niestety tylko do liczenia pieniędzy w sejfie FuBu. HARNAŚ DOBRA RADA :] SPIERDAAAALAJ (Jesteś drugim Flourine)

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Nie polecam. Harnaś już miał swój serwer. Niestety tylko do liczenia pieniędzy w sejfie FuBu. HARNAŚ DOBRA RADA :] SPIERDAAAALAJ (Jesteś drugim Flourine)

Harnasia nie ma w teamie dzieickau

nie polecam banda oszustów

Oszustem to jestes ty; ) 

Nie polecam harnas w team ludzie którzy liczą na kase a potem serwer off

55156122978248970490.png

Opublikowano

Napisał największy GIMBUS tego forum.. Buhahahah... Weezy = Cipka nad cipkami. Pewnie liżesz im dupę za range w grze, by wybić się bardziej na żałosnym rynku YouTube.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...