Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące bogów

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zaczałem dopiero grać w smite. I mam takie pytanie, co ile jest jakaś nowa rotacja bohaterów? Te punkty, za które sie kupuje bohaterów strasznie wolno się zdobywa, a te postacie które aktualnie są, już tyle razy nimi zagrałem, że mi się znudziły.

91.jpg

Opublikowano

Nowa rotacja jest co nowy patch czyli aktualnie nawet co 2 tyg. Co do favoru za który się kupuje bogów ,aż tak wolno nie idzie. Skoro zacząłeś grać to za lvl dostajesz 500 + za first win danej mapki dostajesz 100 favoru + 50/100 za mecz ,codziennie zaliczając wszystko można szybko się dorobić nowych bogów. Oczywiście najlepszą inwestycją jest god pack :D

Opublikowano

No niby tak, ale po 50 favorów za mecz, a prawie każdy bóg kosztuje 5500, to policz sobie ile meczy bym musiał zagrać, żeby kupić jednego boga... Do tego czasu, jakbym miał grać cały czas tymi samym bogami to gra by mi się prędzej znudziła niż w nią zacząłem grać.

91.jpg

Opublikowano

Dlatego w grze mamy takie coś jak godwill ~ uzyskujemy go za wygrane mecze i dzięki niemu dostajemy więcej favorów za mecz, gdy mamy go w 100%, natomiast tracimy za wychodzenie z meczy i reportowanie nas przez innych.

Opublikowano

Za wygranie wszystkich trybów (nie licze ligowych) zdobywamy około 600-700 favorów dziennie+500 za wbicie lvl. Ja na 30 zarabiam na boga 6-7 dni.

Opublikowano

A godwill daje wiecej favorow ? Czy na jakiej zasadzie to działa

Odpowiem Ci na to tak:

Dlatego w grze mamy takie coś jak godwill ~ uzyskujemy go za wygrane mecze i dzięki niemu dostajemy więcej favorów za mecz, gdy mamy go w 100%, natomiast tracimy za wychodzenie z meczy i reportowanie nas przez innych.

Opublikowano

Nie doczytałem, przepraszam :) Dużo więcej wtedy dostaje sie :D?

30 % Więcej.

Na boga szybko się zarabia, ja zwykle mam 100 % goodwill i potrafię w 2 dni zarobić wbijając jeszcze mastery na postaciach + lvl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...