Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Taurios.pl ~ Screeny ;) Zapraszam!

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A coś tu jest wgl. podobne?

No dosyć sporo. Nie żeby było teodorku ładnie zakodowane tylko lipa że wygląda mega na Ascariala.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja widzę ! Widzę Wszystko ! Hlep jest troche zmieniony żelazko też troche ale piekarnik i okno są identyczne . Macie racje , toż to plagiat jest toster i packa na muchy wygladaja prawie identycznie ! Ale i tak najlepiej wyglada ten wózek inwalidzki w prawym górnym rogu . 

Dziękuję Nie Pozdrawiam .

P.S Kocham Mamę

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Jakże zajebiście to podjebaliście, aż nie propsuję.

Jakim kurwa prawem ktoś takiemu komuś dał kiedykolwiek moderatora? Co cie kurwa obchodzi cyz podjebane? Ładnie wygląda? Tak. Jest przejrzyste? Tak. Są wszystkie potrzebne opcje? Tak. Skoro ludzie robili już to na 1000 różnych sposobów to cięzko wymyślić coś nowego, wież mi, a kożystanie z już sprawdzonych, dobrych rozwiązań jest tylko wszystkim na ręke.

Więc z łaski swojej ZAMKNIJ MORDE bo GÓWNO POTRAFISZ i tylko płaczesz, tyle w temacie.

@topic

Grafika wygląda naprawde przyzwoicie. Bardzo przejrzysta, ładna, niczego jej nie brakuje. Licze że powstanie z tego jakiś ciekawy hardzik ;] Powodzenia chłopaki.

Opublikowano

Nie zasłużyłeś na Teodorka, randomie.

Okey Elorth przepraszam że uraziłem.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Tak jak Twoje serwery? :D

Przynajmniej każdy stał do czasu aż miał graczy  :D

Twój wydałem jeden - to padł po dwóch dniach  :D  xD

Grafika OP :)

aaaa 85% warnów  :P  litości <3

Opublikowano

Przynajmniej każdy stał do czasu aż miał graczy  :D

Twój wydałem jeden - to padł po dwóch dniach  :D  xD

Grafika OP :)

aaaa 85% warnów  :P  litości <3

Jak się nie potrafi przenieśc plików na dedyka to tak jest.

Opublikowano

Jak się nie potrafi przenieśc plików na dedyka to tak jest.

To jakim cudem stał 2dni?  o.O odpaliłem go na wodzie ? Też ciekawe jak te inne postawiłem swoje że stały aż nie straciły graczy... hmm :) 

Poza tym i sathir (2dniowy) i Twoje pliki na estius (start numer 1) przenosił Arsob  :D  xD  Tak.. ten pro elo technik którego krytykowałeś a teraz się prosisz o administrowanie serwera :)

Weź pomyśl a dopiero coś wymyślaj  :D  xD

Opublikowano

To jakim cudem stał 2dni?  o.O odpaliłem go na wodzie ? Też ciekawe jak te inne postawiłem swoje że stały aż nie straciły graczy... hmm :)

Poza tym i sathir (2dniowy) i Twoje pliki na estius (start numer 1) przenosił Arsob  :D  xD  Tak.. ten pro elo technik którego krytykowałeś a teraz się prosisz o administrowanie serwera :)

Weź pomyśl a dopiero coś wymyślaj  :D  xD

Stał dwa dni.

W pierwszy dzień wrzucone zostały pliki easy zamiast hard - tak, gratuluję.

W drugi dzień poprawiłem całe pliki, ludzie, którzy zostali propsowali nowe pliki, ale jak wiadomo nie zostało ich wielu.

Jak wiadomo Hooltrasik, pazerny na hajs pan nie będzie prowadził projektu, z którego nie ma zarobków.

Arsoba nie krytykowałem, podaj mi chociaż jeden fragment, jeden tekst, kiedy mówiłem o nim źle.

To nie ja siedzę całą rodziną przy MPC i nie proszę ich o "riposty na Teodorka".

Pozdrawiam, jeżeli przeczytałeś całą moją wiadomosc.

Opublikowano

Arsoba to wy zostawcie w spokoju. Równy chłop, a wy go mieszacie w jakieś swoje 'wojenki'.

Nie mieszam go, chodziło mi o podkreślenie "inteligentnego" zachowania Teodora...

PS: poza tym nie mam zamiaru prowadzić teraz bezsensownej dyskusji z gościem który chodzi do pierwszej liceum i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. 

Idź do mycia bo jutro do szkoły z rana idziesz... Powodzenia i grafika zacna jak już mówiłem. 

A co do tego co mówisz Teodorze, to chyba za dużo nutelli zjadłeś na dobranoc...

mo-ftixvasyxgjfemfmmoou.jpg

Macie link z screena jeśli komuś nie chce się przepisywać: 

http://wklej.to/XNeA2

To chwalili? czy to może były pliki easy wgrane? :)

I nie pajacuj już bo szkoda mi screenować archiwum z Tb... A jak wymyślasz to się postaraj aby to miało ręce i nogi bo nie kasuje rozmów GG z dziećmi... 

Opublikowano

Nie mieszam go, chodziło mi o podkreślenie "inteligentnego" zachowania Teodora...

PS: poza tym nie mam zamiaru prowadzić teraz bezsensownej dyskusji z gościem który chodzi do pierwszej liceum i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. 

Idź do mycia bo jutro do szkoły z rana idziesz... Powodzenia i grafika zacna jak już mówiłem. 

A co do tego co mówisz Teodorze, to chyba za dużo nutelli zjadłeś na dobranoc...

mo-ftixvasyxgjfemfmmoou.jpg

Macie link z screena jeśli komuś nie chce się przepisywać: http://wklej.to/XNeA2

To chwalili? czy to może były pliki easy wgrane? :)

I nie pajacuj już bo szkoda mi screenować archiwum z Tb... A jak wymyślasz to się postaraj aby to miało ręce i nogi bo nie kasuje rozmów GG z dziećmi... 

Teraz ziomeczku pokaż całego screena.

Co do twoich tekstów, pocisnąłeś mnie ostro, szczerze czego mogę się spodziewac po tobie(celowo z małej, chcę żebyś wiedział, że jestes gównem).

Jakby nie chciało Ci się ruszyc dupy:

an-ixajabwtjvmhrmwuibdb.jpg

Oczywiście wtedy nie byłes taki wyszczekany i lizałeś dupę Teodorkowi, zeby zrobił ci clienta.

dj-macwykbkbdttxfhzgbhg.jpg

Jak już drugi technik nie chciał nic zrobic, to sam postanowiłem naprawic serwer.

or-eftwhtwhvczmhsxclrqw.jpg

wt-yzhtdvylotokfwaxgfgp.jpg

Czekanie "do jutra" (kilkanaście dni) na maszynę, aby poprawic bugi.

pv-lvnlweyftiwhjgfihvtb.jpg

To z pa$ji.

de-lewtpwyeiaotumkvsrea.jpg

Opublikowano

Teraz ziomeczku pokaż całego screena.

Co do twoich tekstów, pocisnąłeś mnie ostro, szczerze czego mogę się spodziewac po tobie(celowo z małej, chcę żebyś wiedział, że jestes gównem).

Jakby nie chciało Ci się ruszyc dupy:

an-ixajabwtjvmhrmwuibdb.jpg

To u diabła zwalasz winę na mnie skoro sami tak się wkopaliście... ? 

Dostałem już bana na konto za ten durny temat... :D

Edit... wcześniej (kilka dni) pisałeś, że sam robisz cały serwer a nismo Ci tylko pomaga... Dopiero jak okazało się, że cały zbugowany to napisałeś to... i chodziło mi aby pokazać, że nie padł bo coś źle wrzuciłem, tylko był cały zbugowany (lista bugów).

@EDIT2 

tk-xetvblyvgyesxqbuunvg.jpg

mmm, kilkanaście dni... 

Gdzie napisałem, że robię to tylko dla pasji? Tak zarabiam na siebie i taką mam chwilowo pracę... Dobrze, że Ty Teodor, robisz serwer z Pasji a pieniądze oddasz na dom dziecka... Gameforce też utrzymuję metina z pasji... Ogólnie każda firma robi tylko z pasji i nic nie zarabiają... 

A to co robię, jest moją pasją i hobby, co nie wyklucza zarobków. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Edit... wcześniej (kilka dni) pisałeś, że sam robisz cały serwer a nismo Ci tylko pomaga... Dopiero jak okazało się, że cały zbugowany to napisałeś to... i chodziło mi aby pokazać, że nie padł bo coś źle wrzuciłem, tylko był cały zbugowany (lista bugów).

Przeczytaj post wyżej i lepiej już nic nie pisz, bo się pogrążasz.

Opublikowano

Hooltras skończ już i oszczędź sobie wstydu. Idź dalej robić serwer z hikarim, przecież wakacje się zbliżają i hajs trzeba mieć.

Opublikowano

@EDIT2 

tk-xetvblyvgyesxqbuunvg.jpg

mmm, kilkanaście dni... 

Gdzie napisałem, że robię to tylko dla pasji? Tak zarabiam na siebie i taką mam chwilowo pracę... Dobrze, że Ty Teodor, robisz serwer z Pasji a pieniądze oddasz na dom dziecka... Gameforce też utrzymuję metina z pasji... Ogólnie każda firma robi tylko z pasji i nic nie zarabiają... 

A to co robię, jest moją pasją i hobby, co nie wyklucza zarobków. 

Raczej tego, że jesteś idiotą i nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi.

Opublikowano

szału nie ma. podjebane.

to serwer z serwerowni doscraft? invi i reszta ekypy? jak tak to powodzenia ;)

Nic niestety kolego nie jest kradzione ;)

A tak po za tym działamy od 2 lat w naszej serwerowni, nawet 1/4 metinów tyle nie istnieje xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

po co pokazujesz jakieś okna logowania jak każdego gracza interesuje tylko to żeby bugów nie było, a jak chcesz pokazywać ss'y to pokazuj z serwera 

Opublikowano

po co pokazujesz jakieś okna logowania jak każdego gracza interesuje tylko to żeby bugów nie było, a jak chcesz pokazywać ss'y to pokazuj z serwera 

to spokojnie, niedługo dodamy ;)

Wszystko w swoim czasie, robimy powoli i trzeba też przetestować

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...