Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

¡¡¡ ZNAMY GRUPY KWALIFIKACYJNE NA EURO 2016 ¡¡¡

· Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyniki losowania kwalifikacji do Euro 2016:

Grupa A

1. Holandia

2. Czechy

3. Turcja

4. Łotwa

5. Islandia

6. Kazachstan

Grupa B

1. Bośnia i Hercegowina

2. Belgia

3. Izrael

4. Walia

5. Cypr

6. Andora

Grupa C

1. Hiszpania

2. Ukraina

3. Słowacja

4. Białoruś

5. Macedonia

6. Luksemburg

Grupa D

1. Niemcy

2. Irlandia

3. Polska

4. Szkocja

5. Gruzja

6. Gibraltar

Grupa E

1. Anglia

2. Szwajcaria

3. Słowenia

4. Estonia

5. Litwa

6. San Marino

Grupa F

1. Grecja

2. Węgry

3. Rumunia

4. Finlandia

5. Irlandia Północna

6. Wyspy Owcze

Grupa G

1. Rosja

2. Szwecja

3. Austria

4. Czarnogóra

5. Mołdawia

6. Liechtenstein

Grupa H

1. Włochy

2. Chorwacja

3. Norwegia

4. Bułgaria

5. Azerbejdżan

6. Malta

Grupa I

1. Portugalia

2. Dania

3. Serbia

4. Armenia

5. Albania

Co o tym myślicie?

Polacy nie mają aż tak trudnej grupy bo można z niej wyjść na drugim miejscu o ile nie będą grali tak jak w poprzednim sezonie :)

Moim zdaniem Polska przełamie klątwę i wyjdzie z grupy na 2 miejscu :)

Na najbliższe mecze skład reprezentacji prezentuje się następująco :)

Bramkarze:

Artur Boruc (Southampton FC), Wojciech Szczęsny (Arsenal FC), Łukasz Fabiański (Arsenal FC)

Obrońcy:

Piotr Celeban (FC Vaslui), Kamil Glik, (Torino FC), Artur Jędrzejczyk (FK Krasnodar), Marcin Komorowski (Terek Grozny), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Łukasz Szukała (Steaua Bukareszt)

Dzisiaj wielki hit na Etihad Stadium! City - Barca! - KLIKNIJ!

Pomocnicy:

Grzegorz Krychowiak (Stade Reims), Mateusz Klich (PEC Zwolle), Ludovic Obraniak (Werder Brema), Sławomir Peszko (FC Koeln), Waldemar Sobota (Club Brugge), Maciej Rybus (Terek Grozny), Eugen Polanski (TSG Hoffenheim)

Napastnicy:

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Arkadiusz Milik (Augsburg)

Opublikowano

Przynajmniej nie bedzie siary jak nie przejdziemy grupy śmierci. Zostanie nam walka o 4 miejsce z Gruzją.

Opublikowano

Przynajmniej nie bedzie siary jak nie przejdziemy grupy śmierci. Zostanie nam walka o 4 miejsce z Gruzją.

Jaka grupa śmierci chłopcze ?

w grupie C już są mocniejsze składy.

U nas w grupie jedynie Niemcy są większym zagrożeniem ale z resztą powinniśmy wygrać patrząc na piłkarzy bo mamy 4 światowej klasy i 3 średniej klasy

Opublikowano

Śmieszna ta nasza grupa, tylko z niemcami powinnyśmy mieć problemy. Choć pewnie i tak podadzą że mecz z gilbratarem (z cyplem wielkości przeciętnej polskiej gminy wiejskiej) był pro trudny i pro ważny. A będzie to jak mecz barcelona kontra jaguar wolanów xD

Opublikowano
1. Niemcy

2. Irlandia

3. Polska

4. Szkocja

5. Gruzja

6. Gibraltar

GRUPA ŚMIERCI XDD jak będziemy mieli w grupie 6 miejsce to będzie cud Kappa. Tak wgl. mamy więcej bramkarzy niż napastników xD

Opublikowano

Polacy nie wyjdą z tej grupy,wydaje mnie się że zajmą  trzecie miejsce.(Tak to jest jak się ma jakiegoś pseudo trenera)

Niemcy,Irlandia,Polska,Szkocja,Gruzja,Gibraltar.

Ciekawie będzie w grupie G

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam przeczucie, że znowu przegramy :(...

Taki wstyd mieszkać w Polsce, w drużynie sami "prezydenci", którzy stają na boisku i zarabiają hajs za nic.

Tak szczerze to my drużyny nie mamy... Jeżeli na boisku gra jedna osoba, to przepraszam.

Życzę powodzenia Polsko i czekam na przegraną :) 

Opublikowano

Polacy nie wyjdą z tej grupy,wydaje mnie się że zajmą  trzecie miejsce.(Tak to jest jak się ma jakiegoś pseudo trenera)

Niemcy,Irlandia,Polska,Szkocja,Gruzja,Gibraltar.

Ciekawie będzie w grupie G

3 miejsce gwarantuje grę w barażach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

Jeżeli mielibyśmy jakiegoś dobrego rozgrywającego np. Ozil, to naprawdę odnosilibyśmy duże sukcesy, Lewy nie strzela bo co jedynie Błaszczu, albo Piszczek mogą mu zaasystować, reszta.. drewno.

4zzt3n.png

Opublikowano

Ale Wy mało wiarygodni jesteście :)

Do tych meczów jeszcze dużo czasu i ja myślę że Polska wyjdzie z grupy na drugim miejscu, a z Niemcami jeden mecz zremisujemy a drugi przegramy :D

Opublikowano

stawiam to tak 3 miejsce po ciezkiej walce i przegrana w meczu rewanzowym z irlandia ktora wyszla z 2 miejsca w barazach trafimy na norwegow/wegrow i przejdziemy dalej po czym w grupie zdobedziemy 6 pkt po 2 zwyciestwach pozniej przegramy w cwiercfinale z ...Hiszpania

Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

Jeżeli mielibyśmy jakiegoś dobrego rozgrywającego np. Ozil, to naprawdę odnosilibyśmy duże sukcesy, Lewy nie strzela bo co jedynie Błaszczu, albo Piszczek mogą mu zaasystować, reszta.. drewno.

Dobry napastnik potrafi też uderzyć z dystansu.

Opublikowano

Spokojnie wyjdziemy z tej grupy :) Przynajmniej ja w to wierzę. Jedynym zagrożeniem są niemcy, a reszta jest do ogrania.

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

up. widziales polska reprezentacje ? san marino nam strzelilo przegralismy z ukraina 2x remis z moldawia

Dokładnie.

Mieliśmy samych amatorów w grupie nie licząc Anglii.

Opublikowano

ale w chuj będzie brakowało Błaszczykowskiego.. to jest silnik całej druzyny :(

Mam nadzieje że Lewandowski w meczu ze Szkocją udowodni że zasługuje na gre w Bayernie :D

Opublikowano

ale w chuj będzie brakowało Błaszczykowskiego.. to jest silnik całej druzyny :(

Mam nadzieje że Lewandowski w meczu ze Szkocją udowodni że zasługuje na gre w Bayernie :D

Ja stawiam 2:0 dla Szkocji.

Opublikowano

Ja stawiam 2:0 dla Szkocji.

Też tak myślę.

Wszystko było by ok, gdyby nasza reprezentacja przykładała trochę serca do tej piłki, bo narazie to tylko Kuba coś tam gra, reszta nie wiem, wchodzi żeby hajs dostać i jeszcze proszą o podwyżkę. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Sądze że Polska ma sząse wyjść małą ale zawsze :) okaże się w meczu z Giblartarem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...