Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mateusz Dragon Wielki - Harmonia

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ejn2.png

Jak myślicie, który to już owner xDDD ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie mam pojęcia.A kiedyś słyszałem ,że ten typ chyba miał największy lvl i poi solo zrobił.Nie wiem czy to prawda jak ktoś wie to mógłby mi powiedzieć czy to prawda.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Może padł kilka razy :D, ale raczej miał 348. Mam nawet list napisany przez niego :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie mam pojęcia.A kiedyś słyszałem ,że ten typ chyba miał największy lvl i poi solo zrobił.Nie wiem czy to prawda jak ktoś wie to mógłby mi powiedzieć czy to prawda.

Pierwsza osoba, która wbiła 300lvl 

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

stare dobre czasy , kiedy pod blokami każdy się jarał tym gościem. 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

to że npvp to nie znaczy że czegoś nie osiągnął. Teraz na pvp jest burdel kiedy 100 lvl bije 8 lvl ;) 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

to że npvp to nie znaczy że czegoś nie osiągnął. Teraz na pvp jest burdel kiedy 100 lvl bije 8 lvl ;)

A czy ja napisałem, że nic nie osiągnął? Po prostu on na pewno miał łatwiej wbijając ten 300 lvl, niż osoby grające na serwerach pvp ;)

Teraz to w Tibii RL jest ogólnie burdel, dlatego skończyłem z globalem i gram tylko wyłącznie na OTS.

Opublikowano

Strzelam, że może trzeci. Ewentualnie pierwotny właściciel. No cóż szoda, że skończył grę. Człowiek legenda. ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Strzelam, że może trzeci. Ewentualnie pierwotny właściciel. No cóż szoda, że skończył grę. Człowiek legenda. ;)

Name: Mateusz Dragon Wielki S*x: male Vocation: Druid Level: 348 Achievement Points: 192 World: Harmonia Residence: Venore Married to: Wertation Dragon Wielki Guild membership: Old School of the Ruthless Last login: Mar 08 2015, 14:47:45 CET
Opublikowano

I tak większą legendą Tibii jest dla mnie Seromontis i Bubble niż MDW, jeżeli MDW nadal by miał czas, żeby pykać sobie w tibie to na pewno byłby w topce nadal.

MDW nPVP First 300lvl vs Seromontis PVP First 300lvl

Wynik chyba oczywisty. Nie dość, że Seromontis na świecie pvp to jeszcze knight.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...