Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bullettmt2 [Pl] [No-Hamachi]

bullett

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sv6y8mtrdsscpvyynhu9.jpg

Witam, chciałbym zaprezentować wam nowy serwer o nazwie BullettMT2.

Jest to innowacyjny projekt, według inwencji twórczej samego autora.

EXP został zwiększony, jednak serwer jest na dłużej dlatego nie jest "przesadzony" jak na serwerach "4fun" .

Drop został zwiększony, jednak również nie przesadzony - nikt nie będzie chodził po jednym dniu "w full eq +9".

GM nie rozdaje itemów nikomu, nie ma podziału na przyjaciół, kolegów - na serwerze każdy jest równy i traktowany tak samo.

Na serwerze panuje kultura, i przy tym chcielibyśmy zostać - nie chcemy na serwerze "płaczących dzieci, i bluzgających nastolatków".

Jeśli gracz zachowuje się nie kulturalnie zostaje zmutowany, jeśli kilka "ostrzeżeń" nie skutkuje, może skończyć się na zbanowaniu...

Wszelkie używanie "wspomagaczów" jak "Skill hack, Speed hack, Multi hack... itp." są traktowane jako wykroczenie i kończą się banicją!

I jeśli ktoś zauważy taką osobę proszę o raport w grze nick: Bullett

Na serwerze nie potrzeba ulepszaczy, aczkolwiek podwyższone zostały ceny ulepszenia na poszczególne poziomy!

Serwer nie jest 24/7 aczkolwiek, często dostępny.

Rejestracje kont przeprowadza administrator Bullett na gg: 20954307.

Co do spolszczenia, wszystko jest na stronie pod zewnętrznym linkiem do tematu na forum "Jak zacząć?" .

Pozdrawiam, i zapraszam do gry!

Serwer ON (staram się): 8 - 22/23 (Jednak nie zawsze jest to możliwe, dlatego zapraszam na forum dział konta VIP)

gg: 20954307

Podając login i hasło, zaczekaj cierpliwie!

Spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/21169899/BullettMT2.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/4507c48d802aedf4d7cce854f15ab408e408a81abcd92fcb6165a2c5e1e91885-1265140162

Kowal nie potrzebuje ulepszaczy, jednak jest wdrożony system ulepszania czyli przedmioty na lvl wyższy niż 60 wymagaja na +7 / +8 / +9 Perły białej lub krwawej - nie jest więc tak łatwo.

Wprowadzamy również fryzury u instruktorów, narazie są tam jedynie instrukcje.

Screeny stare, ceny są mniejsze w niektórych przypadkach.

h0oqc73m1z6qn1e3qun2.jpgbfwh3otldtk4zhogo8y.jpgzvfe586moghx3h5oe6.jpg

te0kl6cpwponybnux.jpg

http://bmt2.pl - Oficjalna strona serwera

http://bmt2.pl/forum/ - Forum serwera

Jak wyżej wspomniane, serwer bez hamachi.

Oraz rejestracja tylko i wyłącznie u Head Administrator'a Bullett'a.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam, Bullett.

To nie jest serwer do zabawy - 4fun! Ani PVP.

Proszę nie wypisywać bzdur i nie prosić o eq.

GAMEPLAY:

http://www.youtube.com/watch?v=MqRA1olUvEY

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szybko Ha uwija sie z robieniem kont ?

Edit

Server super nie dla N3osów trzeba sie pomeczyc zeby do czegosc dojsc fajnie dropi yang a ludzie gadaja ze za malo ... exp jest ciekawy panuje bardzo mila atmosfera na serverze bardzo fajnie dopracowany server Polecam i gram na nim

Opublikowano

Serwer nie jest PVP ani 4FUN jest zwykłym serwerem! Wejdź i się przekonaj a nie oceniasz to co nawet nie wiesz czym jest!

Polecam serwer!

Pozdrawiam

56f12f6e4b8747959b016b96a42b6504.0.gif
Opublikowano

@b0rn2fiGht

AKTUALNIE LINKI NIE DZIAŁAJĄ BO ZMIENIAMY HOSTING!

Radzę Ci najpierw dokładnie przeczytać.

Serwer niczego sobie, osobiście krótko czekałem na konto, a po wcześniejszej grze na serwerze uważam, że warto.

Polecam

Pozdrawiam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

no ja tez nie lubie dzieci takich jak np ty bawisz sie w moda i myslisz ze bedziesz kid modem jak bedziesz kazdemu wypominal co zrobil zle? nie nie bedziesz nim i wybij to sobie z dynki i tyle koles sie spytal czy szybko odpisuje ha na gg no to prosta odpowiedz wiec sie nie czepiaj bachorze pora spac a nie siedziec przed kompem

@EDIT

born widzisz ze wszyscy po tobie jada to po co jeszcze tutaj jestes nie masz nic ciekawego do gadania to zegnam

@EDIT2

serwer off? przy okazji powiem ze dlugo postac mozna zakladac i sie na nia logowac....

Opublikowano

@Dżoper

Ja pomagam modom. Aby potem nie musieli robić takiej roboty, jak wy dzieci.

A jak z Ciebie takie dziecko. Żebyś do starszego mówił : "koleś" uważaj do kogo mówisz. Zastanów się 100razy a potem pisz coś. A nie, no i jakiej "dynki" Te dzieci mają takie słownictwo...

No i naucz się polskiego potem pisz..

Opublikowano

@Dżoper

Ja pomagam modom. Aby potem nie musieli robić takiej roboty, jak wy dzieci.

A jak z Ciebie takie dziecko. Żebyś do starszego mówił : "koleś" uważaj do kogo mówisz. Zastanów się 100razy a potem pisz coś. A nie, no i jakiej "dynki" Te dzieci mają takie słownictwo...

No i naucz się polskiego potem pisz..

Po co głupio spamujesz?

Weź w ogóle wyjdź i nie pisz jak ci coś nie pasuje -_-

Pozdrawiam

56f12f6e4b8747959b016b96a42b6504.0.gif
Opublikowano

serwer jak najbierdziej na + kultura i opanowanie to tylko niektóre z cech gm-ów na tym serwerze.Postawili sobie poziom wysoko, jednak dają radę i go utrzymują,

co to boorna to spokojnie nie pomagaj modom oni sobie poradzą ^^

kalik.png

Opublikowano

Ludzie czego wy sie czepiacie bo reje niedziala ?? ja czekalem na konto doslownie minute i gram bardzo fajny server Ci co lubia sie meczyc pograja napewno ...

Opublikowano

Ludzie czego wy sie czepiacie bo reje niedziala ?? ja czekalem na konto doslownie minute i gram bardzo fajny server Ci co lubia sie meczyc pograja napewno ...

No raczej jak reje nie dziala to za pozadny ten server nie jest niektore hamachi sa lepsze niz on:)

叶是白痴

Opublikowano

No tak server bez reje troche głupio się prezentuje ale zamiast tego server jest fajny mnie sie podoba tylko niewiem czemu w tej chwili off ;/

Exelent:

Jak byś niepisal "daj stal" i inne duperele to napewno byś niezostal potraktowany jak dziecko .... Mi sie jeszcze niezdazylo na tym serverze zeby gm mnie obrazil panuje mila atmosfera a co do reje naucz sie czytac zmieniaja hosting .... troche potrwa

Opublikowano

Świetny server nie wiem o co niektórym chodzi. Po prostu nie chcesz nie graj. Zalogowałeś się ? jeśli tak i dalej ci się nie podoba to wyjdź z gry i tyle. Wszystko jest napisane ze szczegółami ja nie narzekam server bez lagg itd. OGÓLNIE POLECAM

Gm są mili ? - Uważam że tak, gram dość długo na tym servie praktycznie odkąd istnieje. Gm'owie pilnują aby nikt nie grał na wspomagaczach o czym wiedziałem a na dodatek sam to doświadczyłem tzn. Kontrolowali mnie ale wyszło na to że nie oszukuje bo taka prawda.

Jak widze większość waszych postów to płakać mi się chce. Od razu nie wchodźcie na ten server bo więcej noob będzie a to bardzo psuje grę.

Opublikowano

Serwer nie polecam na Gm'a trzeba zaprłacić przelewem.

GM'owi wyłącznie zalezy na kasie.

Kiedys byla taka sytuacja ze utknelem na atlantydzie i gm nieodpisywał i powiedzialem ze stal chce kupic w is to odrazu mnie teleportnoł do m1.

XoXo to też niezly typ wszedlem do gry pytam o raty a on/ona mnie wyzywa.

Pewnie została Gm'em dlatego bo w starej wersji zamówiła hwanga i bezduszne za 100zl razem.

Pozniej GM usunoł konta a ona pewnie za sporo kase została GM'em .

Bullett zreszta niedlugo pewnie usunie konta tak jak zrobil to juz 2 a moze 3 razy.

Mu jedynie zalezy na kasie , ciekawe co by bylo jakby nieczerpał z tego zysków.

pozdro

Opublikowano

Czy ze tak sie bezczelnie spytam panu GA sodowka do lba udezyla ? Placic z konto na serverze hamachi ktory po tygodniu moze pasc?

Pozatym masz moze uprawnienia do sprzedawania kont?

Metin2US New World Shinso Woj Himeron Body 60lvl+ ON

Metin2US New World Shinso Szamanka ZonaHimeron Buffer 48lvl+ ON

Metin2PL Monastyr Shinso Wojowniczka Mental Haraix lvl 68lvl OFF

Metin2PL Monastyr Shinso Wojownik Mental SieHimeron97 lvl 73 OFF (Oddany)

Opublikowano

Żal za Konto Trzeba sms'a słać do dupy ten server jeden wielki zal czemu sms'a trzeba slac Metin to podobno gra darmowa

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Nie muszę mieć uprawnień, bo nie sprzedaje kont na pl'u.

Serwer istnieje od 02.02, Jakie hamachi? Coś ci się ostro pomyliło.

Poza tym, jest to pewna dotacja na serwer dzięki czemu dostajemy konto premium a konto jest gratis.

Opublikowano

Tylko znam dużo serwerów które są 24/7 dzięki skrypowi.

Są za darmo i nawet niema is'u.

Chcesz zapewnić byt serwerowi ?

ahah proszę cię , ciekawe dla czego za GM'a trzeba płacić przelewem ?

Bo cała kasa leci na twoje konto a nie jak sms'em dostajesz 20% lub ileś tam.

Serwer zjechany , GM ciagle na czacie pisze aby wysyłać smsy.

Upadnie za miesiąc góra dwa i kasa w błoto pojdzie. Wole za ten hajs wydać na PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...