Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfronisMT2 [Dedyk] [Easy]

djziomek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kradziona? sam robiłem w photoshopie omg...

No teraz to kur*a gościu dowaliłeś ... Zaje*ałeś skądś belkę dodałeś napis i piszesz tu, że sam to zrobiłeś ? Nawet nie potrafiłeś wyciąć tej belki i dodać przezroczystego tła ...

Serwer to totalne dno, nie polecam chociażby ze względu na to, że ma cokolwiek wspólnego z @djziomek123 - ów osobnik kradnie pracę innych osób i nazywa siebie grafikiem, bo posklejał kilka prezentacji w jedną ;3

Poleciał raport - grafika kardziona od Aline2  :  http://www.mpcforum.pl/topic/989571-zapowiedz-aline2/

Opublikowano

@nuchy

Nie moja wina, że robiłem podobne, a zresztą zobacz na napisy, że inne :)

Podobnie? hahaha xD to jest ta sama grafika czlowieku, leci raport zaraz ci zamkną prezke <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer OFF bo [HA]Prysia ma już w dupie serwer a zaczął się brać za drugi serwer. Nic do niego nie dociera.... Więc nie polecam na nim grać jeśli ktoś lubi żeby [HA] cały czas kontrolował sytuacje na serwerze.

Opublikowano

Ymm znów server z plikow Aline2 ? :)

Nuda nuda nuda szkoda ,że więcej ich nie ma ...

Prezentacja średnia server fajny jak to Aline2 ale za dużo już takich stoi na tych plikach więc nie polecam na nim gry .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Prezka nie ciekawa, z tego co widzę strona już się pobugowała więc wątpie że długo ten serw będzie stał 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...