Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VGA - adapt damsko-damski

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja :D

Mam pytanko, otóż chcę podłączyć swojego xboxa 360 do monitora bez HDMI (przez VGA).
Znalazłem taki oto kabel (

http://allegro.pl/bk750-kabel-xbox-360-vga-full-hd-lcd-crt-box-i3991202863.html

), który zapewne jest dobry dla 99% ludzkości, jednak mój monitor ma na stałe przymocowany kabel sygnałowy, co oznacza, że jedyną możliwością wyświetlenia na nim czegoś jest podpięcie jego kabla do gniazda np. w komputerze (Jeśli mi się uda to dołączę do tematu zdjęcie mojego kabla wchodzącego do monitora).

Dlatego też szukam przejściówki VGA damsko-damskiej (mam nadzieję, że nie przekręciłem, który kabel jest męski, a który damski xD), dzięki której mógłbym połączyć te dwa kable (wychodzący z xboxa oraz wejściowy do monitora).

I nie piszcie, że jestem leniwy, że mam poszukać itd., bo szukałem i nie znalazłem :(

Tak więc jeśli ktoś mądrzejszy znalazłby w internecie taką przejściówkę LUB kabel z xboxa, ale z damskim wtykiem VGA na końcu (choć w to raczej wątpię) to prosiłbym o wstawienie linku lub nazwy, której mam sobie poszukać w google.

Z góry dzięki!
Pozdrawiam,
Mieciu.

post-240495-0-02708600-1393177384_thumb.jpg

1351969276-U240495.png

Opublikowano

No ale właśnie mam monitor analogowy, więc nie mam dvi.

A ta duża wtyczka w xboxie to analogowe wyjście, bo normalny kabel ma po drugiej stronie chinche ;)

1351969276-U240495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...