Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Elesis i Elsworda IS'a

Pikaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam 3 pytania.

1. Na jakim Elswordzie jest już Elesis?

2. Jak się tam zarejestrować.

3. Czy ktoś umie kombo na Cornwella i by mógł mnie nauczyć?.

Z góry dziękuje.

Za odp. będą lajki

Opublikowano

Jezus. I żebym koksił w PvP musze tego wszystkiego się nauczyć na pamięć? Gorsze to niż sprawdzian z Chemii...

Ciężko to znaczy że trzeba coś w rodzaju KSSN? czy poprostu język :D

Opublikowano

Chociażby to, że są porobione blokady IP lub cholernie trudne rejestracje (jak dla nas), które czegoś wymagają.

Nie musisz. Jak dla mnie to jest idiotyzm, aby wszystkiego się na pamięć uczyć. Elsword jest prostą grą, ale daje Ci duże możliwości odnośnie combo.

Najlepszym sposobem jest znalezienie własnego combo, które będzie wygodne i nie będziesz się w nim mylił. Możesz też inne IS'y poobserwować.

Po prostu poprosiłeś to podałem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

a czy ktoś ma jakieś takie konto do oddania? :D

i jak widze to przedostanie kombo by było łatwe bo nic tylko zzz i jakieś skile które mogę poukładać po kolei. tylko widze ze jest na początku skil którego trzeba kupić z Sklepu. Czy dałoby się jakoś to inaczej otrzymać? :D

Opublikowano

Infinity Sword zbyt łatwa postać, żeby uczyć się combo, ale samym ZZZ<<> nic nie zdziałasz bez jakiejkolwiek wiedzy :)

Najlepsze jest tworzenie własnego combo bo wszystko szybciej zapamiętujesz z dawką elwiki lub tych lepszych graczy, polecam ci np. ZZZ>>ZZ bo jest bardzo łatwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...