Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile średnio trzeba zużyc ku do G1

dawid21203

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Można szacować +/- ile, ale to nie jest wyznacznik, który daje 100% pewności. Wszystko zależy od szczęścia. Pewnie będziesz musiał przeczytać minimum 100ksiąg.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Przeważnie, lecz nie zawsze wbijanie skilla z m1 na g1 bez rad i egzo trwa około pół roku, czyli 6 miesięcy. 6x30=180, to tak tylko w przybliżeniu. Myślę tak ze 150-200 ku, ale jak już mówiono wyżej, zależy od szczęścia 

Opublikowano

Przeważnie, lecz nie zawsze wbijanie skilla z m1 na g1 bez rad i egzo trwa około pół roku, czyli 6 miesięcy. 6x30=180, to tak tylko w przybliżeniu. Myślę tak ze 150-200 ku, ale jak już mówiono wyżej, zależy od szczęścia 

A czy to prawda, że jak czytam 2/3 skile naraz to większe prawdopodobieństwo, że jakas ku wejdzie?

Np jakbym czytał wirek i aure ?

Opublikowano

A czy to prawda, że jak czytam 2/3 skile naraz to większe prawdopodobieństwo, że jakas ku wejdzie?

Np jakbym czytał wirek i aure ?

Jedna na drugą nie działa.

Jak czytasz dwie na raz, to po prostu masz większą szansę, że wejdzie jakakolwiek.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie, to na siebie nie wpływa.

Szczerze, 200ok.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja bym kupił 100 na początek, jeśli zabraknie - dokupisz.

Opublikowano

jeżeli masz postać z wyższym lvlem ( tak około 70-80) możesz expić sobie postacie do 60 lvla i robić misje z zwojami egzorcyzmu, w około 1-2 tygodnie da się wbić skila na G, a na upartego można nawet w mniej niż tydzień

Opublikowano

55ku - pomyślnych ( ale nie zapominajcie, że ryzyko jest tylko tych z m1 do m2, m2 do m3 ... - chodzi mi o to, że jak masz m2 to do m3 musisz przeczytać 2 książki z tym, że pierwsza wchodzi na 100%. Co za tym idzie, że tak naprawdę 10 książek może ch*jowo przeczytać więc szacując, że każdą 2razy niepoprawnie przeczyta wychodzi 75ku ;> )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Najlepsze sprawdzenie wejść na server jakiś gdzie łatwo się wbija skill na G i spróbować pare skilli na G wbić bez rad samymi egzo i będziesz wiedział ile tak około potrzebujesz Ku.

Opublikowano

55Ku pomyślnych, jak Ci nie wejdzie może być nawet 100 :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Poczekaj do event'u Wielkanocnego i wtedy czytaj, dobij 35lv żeby było można dropić Magiczne Jajka(lecą rady), miejmy nadzieje że GF nie z***** sprawy jak z eventem walentynkowym i olimpijskim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...