Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona balanti(2 destingi) :)

EltseN :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up powiedz mi co ma za sens brania czyjąś prace , a nie wiedząc co tak naprawdę w niej jest?

Dan ci przykład : podchodzi do cb typ chce ci dać cukierka , weźmiesz? Nie bo nie wiesz co w nim jest :) (to przykład)

Opublikowano

Fajna luka w stronie nr.1 , myślę ,ze autor specjalnie zna ta Luke po to by ktoś kto robiłby serwer n właśnie oto stronie miał GM :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Osobiście nie polecam strony trzeba umieć w niej pogrzebać aby ją sobie uruchomić, oraz zasada działania, po co nawigacja w mysql ? Nie lepiej było zrobić np katalog "czesc_strony" i tam porobić odwołania np include("czesc_strony/menu.php"); i ktoś po prostu wchodzi tam i dodaje nowy link ? Było by znacznie prościej a tak trzeba się bawić i wgl... :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam strony trzeba umieć w niej pogrzebać aby ją sobie uruchomić, oraz zasada działania, po co nawigacja w mysql ? Nie lepiej było zrobić np katalog "czesc_strony" i tam porobić odwołania np include("czesc_strony/menu.php"); i ktoś po prostu wchodzi tam i dodaje nowy link ? Było by znacznie prościej a tak trzeba się bawić i wgl... :D

Wiesz, trzeba się pobawić, to nic trudnego :) Tutaj macie stronę Avesti ^^ Drogi Trojanku ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/1158355-dl-strona-serwera-avestiapllepsza-grafika-lepszy-skrypt/

3326577568.png

Opublikowano

Wiesz, trzeba się pobawić, to nic trudnego :) Tutaj macie stronę Avesti ^^ Drogi Trojanku ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/1158355-dl-strona-serwera-avestiapllepsza-grafika-lepszy-skrypt/

Nie mamy strony Avesti :-) ja pisałem swoją :D ta co ty tam dałeś to była pomsta do nieba moja siostra lepiej by to napisała ;)

edit; 

W niej było więcej dziur niż w Polskich Drogach  :D

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Całkiem spoko strona, wygląd też przyjazny, można wiedzieć skąd ją masz? :)

Odkupił od typa, który ją zapierdolił ot co ;)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...