Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Tibia 7.6

kowalxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z znalezieniem bota do tibi 7.6 który umożliwi używanie mana fluid na hocie ściągałem TA poprostu nie chce działać co chwile jakiś błąd kombinowałem czytałem po forach instalowałem tego python24.dll i gówno dalej nie chciało śmigać rezygnuje z TA dosyć mam wiec pisze do was proszę o link do jakiegokolwiek botka który bd miał możliwość ustawienia tych mana fluid'ów na hocie. Mam win 7. 

Opublikowano

Znalazłem problem dotyczący bictraina ze on mf bierze za runę i po użyciu hota trzeba wyrzucić pusta butelkę i tak w kółko a co do aim ownage zaznaczam hotkeys i nic wiec proszę o coś innego...

Opublikowano

to kwestia ustawien bictrainera mozesz tam ustawic id mf i w tedy bedzie je uzywac a nie puste viale.

ustawilem tak ale jak juz wypije mf to zostaje w plecaku pusta butelka i on ja chce uzyc bo mysli ze to runa a jak wiadomo mf 1x uzywasz a runke kilka razy...

Opublikowano

ale viale mają inne id szkoda że już dawno nie używałem bic trainera bym ci pomógł.
mówię z pamięci jest tam coś takiego jak hacking i tam jest opcja ustawienia rzeczy na hotkeya

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...