Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nominacje

Roowinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od pewnego czasu na 'fejsbuku' są nominacje, co o nich sądzicie, i jakie znacie? U mnie wśród znajomych są nominacje z piwem, i pompkami ( 30 pompek ), a na yt nominacja krwista.

Ogólnie według mnie to idiotyczne.

Opublikowano

Czemu? Zawsze jest to lepsze niż siedzenie 24/7h przed kompem. Nie jest to nic trudnego,a można wygrać kratę piwa. 

Uczeń
Opublikowano

Czemu? Zawsze jest to lepsze niż siedzenie 24/7h przed kompem. Nie jest to nic trudnego,a można wygrać kratę piwa. 

debil ci ją kupi

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

debil ci ją kupi

xD debil? Przyjaciel to nie debil, ale widać ty nie wiesz co to słowo znaczy, więc się nie udzielaj.

Uczeń
Opublikowano

xD debil? Przyjaciel to nie debil, ale widać ty nie wiesz co to słowo znaczy, więc się nie udzielaj.

Fajnie jak zmuszasz "przyjaciela"do kupienia kraty browarów bo dałes mu jakies zjebane wyzwanie ja to bym ci lampe w ryj za to wyjebał

Opublikowano

Jak dla mnie to było śmieszne przez pierwszy tydzień, sam brałem w tym udział.

Jednak teraz robi się to żałosne.

Każdy wie że nikt nikomu itak nie kupi tej kraty <_<

Opublikowano

Fajnie jak zmuszasz "przyjaciela"do kupienia kraty browarów bo dałes mu jakies zjebane wyzwanie ja to bym ci lampe w ryj za to wyjebał

Interpunkcja leży, a zważywszy na to, że to było w 5 klasie podstawówki wnioskuję, że jesteś w Gimnazjum.

Zmuszam? Haha :D To jest coś w stylu zakładu. No no. Mocne słowa jak na gimbusa  :ninja:

Jak dla mnie to było śmieszne przez pierwszy tydzień, sam brałem w tym udział.

Jednak teraz robi się to żałosne.

Każdy wie że nikt nikomu itak nie kupi tej kraty <_<

Mi koleżanka kupiła  :rolleyes:

Uczeń
Opublikowano

Interpunkcja leży, a zważywszy na to, że to było w 5 klasie podstawówki wnioskuję, że jesteś w Gimnazjum.

Zmuszam? Haha :D To jest coś w stylu zakładu. No no. Mocne słowa jak na gimbusa  :ninja:

Po uno to nie zadanie na polski więc pisze tak zebys zrozumiał co piszę

Po 2 nie chodze do gimnazjum B)

Po 3 wnioskując po tym jak jestes zajarany pomyslem picia piwa przed kamerą mozna uznac ze Gimnazjum>ty

Chyba ze masz zmyslonego przyjaciela i sam sobie browar kupiles  <3

Kupywac krate za takie gowno ja pierdole do gazu

Opublikowano
Opublikowano

siedzenie przed kompem>chwalenie się własną głupotą w internecie

Opublikowano

Wyzwania się do pewnego czasu zabawą i fajną sprawą.

Ostatnio na YT został poruszony ten temat, dopóty w wyzwaniach brały udział osoby pełnoletnie i raz na jakiś czas było dobrze.

Jednak z czasem browarowe pojedynki są częstą zabawą u nastolatków (gimnazjum) co nie zadowala wiele osób.

Ogólnie jeżeli robisz z kolegą 30 pompek to masz przy okazji trening, a piwo to tylko nagroda. 

Nie widzę w tym nic złego, jeżeli natomiast chodzi o drugi pojedynek to kompletny wytwór fantazji.

Jak to zostało powiedziane "Debilizm", ale i taki jest w Polsce.

Opublikowano

Fajna zabawa, właśnie mnie nominował Adi, więc ide nagrywać. Nwm co wam się w tym nie podoba.

Opublikowano

Durnota i tyle. Dostałem dwie piwne "nominacje" i szczerze mówiąc, nie mam zamiaru tego robić :D

Pije się z kolegami, a nie przed kamerką,

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Krwiste wyzwanie uznam za w miarę normalne, chociaż coś pożytecznego można zrobić.

Jednak jak czytam komentarze dzieci, piszące " nie oddam krwi BO TO MOJA KREW" to aż nosi mnie po ścianach. -.-

Opublikowano

ogólnie to sram na cały fejsbuk i na kretyna który wymyślił tą wylengarnie gimbów i 14-sto letnich dziwek.

teraz są takie czasy że:

Pijesz piwo - 5 pkt do zajebistosci

Pijesz mocniejsze trunki - 10 pkt do zajebistosci

Palisz zioło - 15 pkt do zajebistosci ( ale to jeszcze jest fajne :D )

Wciągasz koks - 20 pkt do zajebistosci

ale tak naprawde

PUNKT ZAJEBISTOSCI = PKT DEBILIZMU

TAKA PRAWDA I CHUJ W DUPE DEBILOM :)

Opublikowano

Ja usunąłem dziś facebooka, więc mnie nie nominują.

A nawet jeśli, to nie wziąłbym w tym udziału, nie będę robił z siebie błazna dla uciechy innych ludzi.

Opublikowano

U moich znajomych panuje taka zasada, że jak ktoś nominuje i odmówi się, to kratę piwa stawia się tej osobie, która nominowała. Na szczęście nie mam fejsa, bo bym nie mógł dać takiego wideo ze względu na pracę. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

ogólnie to sram na cały fejsbuk i na kretyna który wymyślił tą wylengarnie gimbów i 14-sto letnich dziwek.

teraz są takie czasy że:

ale tak naprawde

Czysta prawda, +5 do profilu.

Tigerxmetin, nick mówi swoje.

Opublikowano

Dupe wam ściska że nikt takich no life jak wy nie nominuję. #sadbutrue

chujowy ten hasztag, już wiem komu dać ignora

teraz są takie czasy że:

ale tak naprawde

o ile robisz to dla fazy i nie na popis to całkiem inna sprawa

Opublikowano

to wyzywanie piwne to jakieś gówno, ale w sumie 30 pompek ( jeśli takie wyzwanie jest ) nie wydaje się już takie głupie, w końcu może ludzie pokazaliby coś wartościowego, jak wykonują lekkie ćwiczenie fizyczne a nie jak jebany plebs piją alkohol i jeszcze się tym podniecają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...