Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie pliki serwerowe wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim użytkownikom przeglądającym mój temat. Mam takie pytanie jakie polecanie pliki serwerowe na których by było najlepiej postawić serwer metin2 na DEDYKA.. Proszę o pomoc wynagradzam lajkami :D

Opublikowano

Terenzo te najnowsze?

Może nie najnowsze ale najlepsze według mnie pod względem bugów itd.

oraz chyba najbardziej zbliżone do PL'a(chociaż nwm z tym PL'em).

Opublikowano

Najlepsze jak koledzy @UP Terenzo.

Masz wolną rękę w edytowaniu i wgrywasz swoje rzeczy.

Powodzenia. 

Opublikowano

Nie polecam terenzo, nie widać 60% kostiumów i tak samo z fryzurami, napisał ze spolszczone są w 99% a z tego co widze to tam dużo do spolszczania jest, hm.. oraz pomyłka z skrzyniami co 10lv (wypaduje tylko miecz a gdzie sztylety,wachlarz, przeciez nikt nie bedzie gral tylko wojem.) I moge tak wymieniac hohohoh. Polecam Kocioła. Są moim zdaniem najlepsze.. :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Noto chyba będę robił na terenzo tych najnowszych bodajże V4.6 czy cos takiego ;p tylko zdarzyło mi sie że 2 razy padło mi ch1, ch12 i ch99

Opublikowano

Timek, radze weź pliki v3 :) dodac kostiumy oraz fryzury to nie problem. Tylko tyle chyba sie zmienilo aż do wersji v4.5. No, i jeszcze game i wiecej napisów created by terenzo -.-

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...