Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2 ! Pomocy !

komixer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz moj problem polega na tym ze mnie wywala z metin 2 ! Wchodze na metka loguje sie (nie zawsze mnie zaloguje bo czasem tez mnie wywali)  wybieram postac normalnie wbija mi na metka moge sobie grac itp  :P Ale po ok.20-30 sek mnie wywala mnie do wybierania CH . Ja nwm co z tym mam poniewaz w takich grach jak np. Counter Strike mnie nie wywala z serwerow moge sobie normalnie grac.Gram na Xenoxmt2 ! 

Z Góry Dzieukje :)

Opublikowano

Używasz hacków?

Xenox to serwer z dużą ilością gracze, więc pewnie masz lagi.

Dobry komp/net?

Nie nie uzywam zadnych wspomagaczy. A net moim zdaniem dobry jak robie sobie test na speedtest.pl to ping 26 upload :4.84 download 2.93.A komp dobry :)

Opublikowano

Nie nie uzywam zadnych wspomagaczy. A net moim zdaniem dobry jak robie sobie test na speedtest.pl to ping 26 upload :4.84 download 2.93.A komp dobry :)

Spróbuj reinstal gry, może jakiś problem z clientem czy czymś.

Polecam zainstalować na innym dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...