Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AOL - Jak pominąć problem z połączeniem

Hajowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dłuższego czasu łamałem sobie głowę, jak naprawić problem z połączeniem w AOLu, który mnie nękał. Ustawiałem według poradników połączenie na Home Network i próbowałem się łączyć, ale za każdym razem wyskakiwał mi błąd:

hdsadhsa.jpg

Aż w końcu próbując chyba wszystkiego, znalazłem inne rozwiązanie, które przedstawiam na screenach:

1fXL4U.jpg

2ukEHt.jpg

3Qfuw9.jpg

49oDFN.jpg

527avr.jpg

6vLsCq.jpg

7VBa9d.jpg

Tak więc całość polega na tym, żeby zostawić połączenie na Broadband tak jak to jest zrobione oryginalnie po zainstalowaniu programu i ustawienia proxy w programie. Sposób działa (przynajmniej u mnie) tak jak to widać na ostatnich screenach i ma jedną wadę, która mi osobiście nie przeszkadza: żeby zarabiać grzyby, trzeba korzystać z przeglądarki w AOLu, ten sposób nadaje proxy tylko w przeglądarce programowej, więc korzystanie z własnej nic nie daje. Mam nadzieję, że komuś pomogę tym sposobem, z tego co widziałem to nie tylko ja miałem ten problem. Jeżeli ktoś nie będzie czegoś wiedział, czy będzie miał jakiś inny problem z AOLem niech odpowiada w tym temacie, chętnie pomogę jeśli oczywiście sam będę umiał to zrobić :D

Opublikowano

Ja mam inny problem. Czy wejdę na przeglądarke czy na aol'u to pokazuje brak ofert...

P.S. Łączy normalnie a IP jest zmienione.

P.S.2   Nawet o 1:30 w nocy nie było ofert.

P.S 3 chyba działa xD

P.S.4 Wpadły 3 grzyby :D

Opublikowano

Ja mam inny problem. Czy wejdę na przeglądarke czy na aol'u to pokazuje brak ofert...

P.S. Łączy normalnie a IP jest zmienione.

P.S.2   Nawet o 1:30 w nocy nie było ofert.

P.S 3 chyba działa xD

P.S.4 Wpadły 3 grzyby :D

Ostatnio jest ogólnie mało reklam, więc po prostu trzeba poczekać. Jak masz proxy AOLa to na pewno działa. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem, który opisałeś na początku. Tylko, że po zrobieniu dokładnie tego co Ty - nie zmienia mi IP dalej....

Na myip.dk pokazuje mi, że mój host to bau98.neoplus.adsl.tpnet.pl (neostrada).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...