Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na kosmiczne zarobki

barsonify

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Tacy ludzie to najczęściej stali gracze, którzy po prostu przesłali sobie pieniądze.

Na tym poziomie spróbuj z kolegą poszukać Patryka, postój na tolloku albo hersztcie.

Opublikowano

zgadzam się up :)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

aktualnie mam 38 lvl woj i na thowarze stoje a raczej stalem bo piany dostalem jak 15 raz go chyba dzisiaj ubilem i nawet zwyklego itemu ... raz mi gold wypadl :( ps nie mam kolegow ! xDD ( to smutne ale prawda)

Opublikowano

Wiesz co? Zdradzę Ci tajemnicę. Tacy ludzie, o których mówisz po prostu kupują Smocze Łzy. Na aukcjach kupują heroiczki za SŁ, sprzedają je i mają kasę. Przedmiot heroiczny na Classicu buty heroiczne na 89lvl da się opchnąć w granicach ~50m. Za 50m na 40lvl'u masz hero w eq i resztę unikatów.  ;)

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

zgadzam się up :)

nie spamuj...

@top

Szukaj herosów w nocy i bij elity to jedyny sposób no chyba że masz inne postki z wysokim lvl i hajsem, no chyba że chcesz za esełki hajs kupić

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz co? Zdradzę Ci tajemnicę. Tacy ludzie, o których mówisz po prostu kupują Smocze Łzy. Na aukcjach kupują heroiczki za SŁ, sprzedają je i mają kasę. Przedmiot heroiczny na Classicu buty heroiczne na 89lvl da się opchnąć w granicach ~50m. Za 50m na 40lvl'u masz hero w eq i resztę unikatów.  ;)

ja osobiście na swoim koncie mam full eq unikatów i hero z patryka ogólem eQ warte 100m gram od początku 48 lvl chyba mam brat mi dał tylko hero z patryka a reszte sam zdobyłem nie wydając ani złotówki więc nie mów takich bzdur

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

@up

To ja jestem ciekawy jakie te ceny unikatow/her sa u ciebie ze warte 100m

gefion :)

sam łuk ma dużą wartość około 12m a hero z patryka chyba coś około 25m już nie pamiętam :)

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Powiem ci że cię naciągneli.

Kto zdrowy przy zmyslach kupilby 25m hero z patryka? Spokojnie za 10-15m mozna zdobyć. Łuk nawet za 2-3m da sie kupić.

Ale i tak nic nie zmieni faktu ze eq z patryka to szmelstwa

TuByłaSygnatura.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę odkop, ale na allegro za 1zł masz 2m - 10 zł = 20m, kupiłem na 50lvl 60m, zrobiłem sobie op eq, wykupiłem sobie zrobienie umjętności za 10 zł, i koszę wszystko ;) rozwalam tropem solo 2 - 3 typów 5 lvli większych.

Opublikowano

Nie ma rady trzeba stać na jakiś elitkach lub po prostu zbierać kwiatki i wystawiać je po niższych cenach zawsze te 10 może 15 k wpadnie do sakwy xD

Albo idziesz od mistycznego boru i kupujesz nasiona np tytoniu albo szyszek jakiś tam idziesz do łany zbóż sadzisz i następnego dnia wracasz i masz 100 k xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...