Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was wszystkich pytanie :>

Jezeli kupuje konto na allegro to jesli zmienie:

a ) adres e-mail na mój

b ) hasło

to czy ta osoba może konto odzyskac? W jakis sposob moze wejsc na stary e-mail i anulowac to, że się na nowy e-mail zmienia?

Opublikowano

Teoretycznie moze,ale najczesciej daja wam juz meila :) Wierz mi nie zmieni ci napewno bo to są juz pewne problemy dla niego xD lepiej nie dawaj komentarza przez tydzien od zakupu a jak podpierdoli to napisz do allegro.

RMCF

Opublikowano

zmien 2x emaila najpierw na swoj pozniej na inny to nieodzywska konta ;)) blad mu wyskoczy =)

@up co ty opowiadasz...? jak zmienisz 2x maila to jak bedzie chcial odzyskac to mu error wyskoczy ;) wiec nieodzyska ;]

Opublikowano

up nie gadaj bo nie zawsze idzie zmienic :) czasami po akceptacji i tak jest komunikat i nic nie zrobisz musisz czekac

RMCF

Opublikowano

zmien 2x emaila najpierw na swoj pozniej na inny to nieodzywska konta ;)) blad mu wyskoczy =)

@up co ty opowiadasz...? jak zmienisz 2x maila to jak bedzie chcial odzyskac to mu error wyskoczy ;) wiec nieodzyska ;]

Zrób tak jak kolega napisał :D

Dokładny opis tego tricku jest tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/113718-tutbug-natychmiastowa-zmiana-e-maila/

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Z tego co kojarzę, zasady zmiany e-mail'a zmieniły się na PLu. Wystarczy więc zmienić hasło, zmienić mail, a potwierdzenie zmiany maila przychodzi tylko na nowe konto.

To z tego, co się orientuję, przydałoby się, by ktoś to potwierdził - nie chcę nikogo wprowadzić w błąd. edit: Podczas, gdy pisałem, ludzie up się już wypowiedzieli.

Opublikowano

moze odzyskać

@offtopick

nie kupuj nic nma alegroo ja kupilem chlebak ze stali nierdewnej i dupa przysłali mi pacze orzeszków -.-

Opublikowano

BlueBlueSky , może ... ja np robie tak:

zanim sellne wysylam sobie zmiane pasów i wiadomosc tą zostawiam:) nic nie da?a własnie , ze da...ty kupisz pro eq a on zmieni sobie passy tą wiadomoscia(przypomnienei hasla) odzyskalem ta konto po ponad pol roku i z 38lvl bodajze byl 78:)

Opublikowano

jak dostaniesz konto z prawdziwym e-mailem to zmien haslo e-mail

i haslo do konta

wtedy ci nie zapier**** konta :)

Opublikowano

Omg ale z was banda Neo Kidów nie kupująca nigdy przez allegro.pl .. Jeżeli zmieni hasło to zgłaszasz do allegro i nie tylko i pukają do niego panowie w niebieskich czapeczkach no problem..

Opublikowano
A ktos pomyslal o tym ze allegro przyjebie sie do tego ze chcecie kupic wlasciwie kradziony "przedmiot"? Konto, item czy yang to wlasnosc TYLKO i WYLACZNIE GameForge...

Hmm nie widzisz że każdy pisze na aukcjach PRZEDMIOT TYLKO I WYŁĄCZNIE GAMEFORGE nie zauważyles takiego czegos?

Opublikowano

@UP ty z sochaczewa? bo koles z avka podobny to znajomego :D

Topic Kupujesz konto z mailem zmieniasz na swoj mail a na starym usuwasz ta wiadomosc :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...