Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UFO na Marsie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio jak byłem na marsie to wiecie co hehehe

śmiesznie się tam wypróżnia (w sensie sra) hehehe

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Aha, ufo a po ufo co będzie?

Najgorzej jest jak media zaczynają ingerować w życie człowieka i wmawiają mu takie głupoty przy czym zarabiają, a ludzie w to wierzą. 

Myślę, że daleko nie zajedziesz wierząc tego typu stronom. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie no bekę mam z was ludzie. Może to zdj to fake, ale czy wy naprawdę sądzicie że nie ma żadnych obcych cywilizacji ??? Jeżeli tak to skoczcie z mostu. Wszechświat jest ogromny i nawet nie został odkryty w małym kawałeczku, miliardy galaktyk, i wy myślicie że nie ma innych cywilizacji ??

xh56.png

Opublikowano

Przejrzałem główną tej strony, i się za głowę złapałem, takiej głupoty nawet w gimbazie nie widziałem.

Zwykły kamień, taki jakich jest na marsie miliardy, jakby każdy dziwny kamień brać za oznakę życia, to by rządy szykowały komitet powitalny za ufo. Jeśli bierzesz takie rzeczy na poważnie to źle z tobą.

Opublikowano

Przejrzałem główną tej strony, i się za głowę złapałem, takiej głupoty nawet w gimbazie nie widziałem.

Zwykły kamień, taki jakich jest na marsie miliardy, jakby każdy dziwny kamień brać za oznakę życia, to by rządy szykowały komitet powitalny za ufo. Jeśli bierzesz takie rzeczy na poważnie to źle z tobą.

Ze mną czy jak? Ja napisałem że na pewno są kosmici a to zdj to fake ;p

xh56.png

Opublikowano

Ze mną czy jak? Ja napisałem że na pewno są kosmici a to zdj to fake ;p

Chodzi mi o autora tematu, jakby mu powiedzieli że karp w galarecie jest kosmitą, to by zapewne uwierzył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...