Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balantia.pl Reaktywacja?

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balantia nie była złym serwerem, myślę że jeżeli odkupiłbyś pliki i postawił znowu serwer zagrałbym

Opublikowano

Zrób coś dla ludzi i nie psuj tych plików, zapomnij o stawianiu jakiegokolwiek serwera, bo psujesz opinie w swiecie metin2 innym nowym prywatnym serwerowm takimi gównami ;>

Opublikowano

Twoje serwery to jest pobugowane gówna nie  bierz się za coś czego nie potrafisz ,a najlpiej rób sam ,a nie tylko kupujesz.:)

Opublikowano

Twoje serwery to jest pobugowane gówna nie  bierz się za coś czego nie potrafisz ,a najlpiej rób sam ,a nie tylko kupujesz. :)

Po pierwsze :

Nie potrafie? aha :)

Po drugie:

Co cię interesuje co robię;) ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Odpowiednim team'em liczący tylko hajsy ^^?

o ile mi wiadomo Sensualowi nigdy na kasie nie zależało , poza tym jeśli wiesz że jemu zależy tylko na kasie to po co pliki od niego odkupujesz jak go hejtujesz?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Odpowiednim teamem, który tego nie spierdoli. Tak więc nie kupuj

Ahh, bo ja nie mam odpowiedniego teamu tak :<

o ile mi wiadomo Sensualowi nigdy na kasie nie zależało , poza tym jeśli wiesz że jemu zależy tylko na kasie to po co pliki od niego odkupujesz jak go hejtujesz?

To mało wiesz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wystarczy, że ty jesteś w teamie i już jest on nieodpowiedni. Wiec nie, nie rób tego.

Poza tym balantia pliki jak pliki, balmora lepsza. I tak by nikt nie grał.

Opublikowano

Nie. Ty nikogo nie masz,będziesz miał i miałeś.

Btw topic chyba jest bez sensu o_O sam nie wiesz czy serwer robić? majster

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

To czy mi zależy na pieniądzach czy też nie, nie jest waszą sprawą. Balantie robiłem pod graczy, a nie pod pieniądze. Poza tym, żeby zarządzać serwerem to trzeba mieć jakiekolwiek predyspozyje, których ty nie posiadasz - powiem więcej, jesteś na minusie. Btw. jak już użyjesz moich plików to chociaż nie podpisuj pod tym Balantii, tylko wstyd przynosisz.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

To czy mi zależy na pieniądzach czy też nie, nie jest waszą sprawą. Balantie robiłem pod graczy, a nie pod pieniądze. Poza tym, żeby zarządzać serwerem to trzeba mieć jakiekolwiek predyspozyje, których ty nie posiadasz - powiem więcej, jesteś na minusie. Btw. jak już użyjesz moich plików to chociaż nie podpisuj pod tym Balantii, tylko wstyd przynosisz.

Proponuje nauczyć się czytac bo widze że sprawia Ci to problem

On będzie sponsorem a nie technikiem czy kimkolwiek ;)

55156122978248970490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...