Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa postaci polecacie?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslałem nad: Berserkerem, Slayerem, Łucznikiem i Sorcem którym z tych fajniej się gra?

Prosiłbym też o podanie servera na którym gra dużo ludzi oczywiście EU

Opublikowano

Jeśli chodzi o postać, to sam musisz wybrać co Ci odpowiada. Każdą klasą wbiłam maksymalny, 60 poziom i muszę stwierdzić, że łucznik jest bardzo nudną postacią. Jego styl walki jest bardzo monotonny. Sorcerer, to typowy DD (Damage dealer), dystansowiec. Posiada ogromny dmg i bagaż skillów. Niestety jest dość trudną postacią do opanowania. Listę combo można wymieniać i wymieniać. Każdy oczekuje czegoś innego od gry i według mnie powinieneś sam ocenić co Cię usatysfakcjonuje. 

Osobiście polecam wybierać w serwerach PVP. Po wbiciu 60 poziomu jest o wiele więcej zabawy i urozmaicenia niż na serwerze PVE. Jedynym problemem jest to, że w początkowej fazie gry musisz uważać na graczy przy wejściu do miast, wiosek. Będą Cię próbowali po prostu zabić ;)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Mam 60 lvl Sorca, bardzo fajna klasa. Ale również robię Archera. Grałam Berskerkerką do 21 lvl i ciężko było mi przerzucić się z dystansowych postaci na bezpośrednią (od zawsze gram dystansowymi). Ogólnie na Terze jest taki plus, że każda klasa jest dobra.

Gram na Arcadia i jest sporo graczy, ale nie patrz na serwer, bo i tak podczas szukania instancji czy battleground`ów poszukuje z wszystkich serwerów (jeżeli dobrze pamiętam).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...