Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]MineCraft - subforum - Pomoc na serwerze

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wiadomo w MineCraft jest spam w działach - "szukam administratora/budowniczego...."

Jeszcze większy niż to było w przypadku metina, gdy nie było działu pomoc na serwerze. Jest to potrzebne chociażby do oceny, przedstawienia oferty itp. za przeproszeniem, jak szukam kogoś do pomocy to nie chce mi się pierdzielić i szukać kogoś w temacie gdzie nawet nikt nie może wyrazić czy człowiek czasem nie oszukuje lub bez możliwości przedstawienia oferty.

Proszę o dodanie tego poddziału/subforum czy jak to się tam nazywa. 

Opublikowano

Nie ogarniasz widzę, jest dział ale pisze się w temacie jednym nie w dziale, nie można ogłoszeń tam publikować, nie to co w mt, bez sensu jest Twoja wypowiedź nie znając się na temacie, bijemy posty? W metinie też jest dział - Serwery prywatne z licznymi poddziałami...

@up ponieważ? Tak wiem ciężko jest wysunąć wnioski ;c

Opublikowano

Minecraft nie porównuje się do metina, oni mają swoją władzę, subfora i prawo, a minecraft ma swoje, koniec kropka.

Na nie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ja się tak zastanawiam: czemu niektórzy tak wytrwale bronią tego, by takowe subforum nie powstało? Przecież skoro padła tego typu propozycja, oznacza to, że takowe coś by się przydało. W mt2 temat przeobraził się w subforum właśnie dlatego, że w jednym temacie nie da się wszystkiego dobrze przedstawić. Dodatkowo tworzenie tematów umożliwia napisanie opinii na temat osoby aplikującej na dane stanowisko, co automatycznie pomaga w wyborze.

Teraz w MC w tym temacie jest taki sam burdel, jak swego czasu w podobnym w mt2.

Może warto jednak otworzyć się na userów i zobaczyć, czy takowe coś w ogóle przejdzie? Bo ja nie widzę sensu, by bronić tego tak zaciekle, zwłaszcza, że raczej nikomu to krzywdy nie zrobi, a na pewno niektórym pomoże.

Nie sprawdzi się? Subforum wylatuje i na jego miejsce z powrotem wraca zbiorczy temat. Proste.

ja na tak.

Opublikowano

Wypowiedzi moderatorow są conajmniej durne.

Nie. - czemu? - bo nie.

A moze dla:-)tego nie, poniewaz wyzej napisala to osoba wyzsza rangą na forum, czyli tzw. lizanie dupy, zero konstruktywnej opinii.

Wredna - Bierzcie z niej przyklad, jedyna wypowiedz ktora pasuje do moderatora :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...