Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreański Hwang

moro128p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciał bym mieć na serwerze koreańskiego hwanga sciągnełem koreańskiego clijenta i teraz moje pytanie do was czy te pliki trzeba tylko pszerzucić(jak tak to jakie to pliki wydaje mi się że PC ale nic mi to nie daje) czy rozpakować i podmienić koreańskiego hwanga. Chyba że muszę coś zmienić na Navicat i Item_proto w pack. w navicat mam koreańskiego hwanga ale w item proto nie mam pojeecia. JAk ktoś pomoże to duży +. Może mały tutek ktoś by napisał. PRoszę o szybką odpowiedz. I z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Koreański hwang to zbroja króla. Koreanie mają troszQ inna niż nasze... A co do tego hwanga to wydaje mi się że on jest w folderze PC trzeba go rozpakować i wrzucić ten plik dds z hwangiem do własnego clijenta. Potem spróbuję i napiszę czy się udało.

Opublikowano

Mówiłem że sprubuje to napiszę kombinowałem całą noc... I co? I nic:/ Rozpakowałem plik pc znalazłem tam teksture koreańskiego hwanga. No przekopiowałem ją do własnego clijenta. No i jak ubieram tego koreańskiego hwanga to wygląda jak zwykły tylko się błyszczy jak stal+9... Więc nie wiem sam jak to zrobić:/ Będe kombinował aż go zrobię.

Pozdrawiam.

PS. Może ktoś ma jakieś pomysły? To niech pisze przetestuje je...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...