Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sadzicie o tym projekcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbym, gdybyś nie miał rangi ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ok, ja mam pomysł! Jak zaczniesz pracę nad dropem, to zrób np. drop butelki z expem, która będzie potrzebna na gildie. ;)

Opublikowano

Zagrałbym, gdybyś nie miał rangi ;).

Bede mial tylko prefix i podstawowe komendy: /kick, /ban, /banip, /tempban tak bym mogl grac razem z Wami ;)

musisz miec cos wiecej aby sie wyrozniac niekoniecznie skomplikowanego

A co bys chcial zobaczyc? :)

Ok, ja mam pomysł! Jak zaczniesz pracę nad dropem, to zrób np. drop butelki z expem, która będzie potrzebna na gildie. ;)

Mysle bardziej o craftingu, exp bedzie z bruku i kamienia, ale mysle tez nad craftingiem samych buteleczek ;) Lub po prostu bedzie tak ze 9 cobla to jest 1 buteleczka i nie bedzie expa z kamienia i bruku ;)

Opublikowano

Pomysł zaiste super, wykonanie będzie trudne :) 

Ale życzę powodzenia i będę czekać na dzieło.

Powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

Pomysł zaiste super, wykonanie będzie trudne :)

Ale życzę powodzenia i będę czekać na dzieło.

Powodzenia i pozdrawiam. 

Gildie juz mam skonczone. Dzisiaj lub jutro dam screeny ;) Potem jeszcze inne pluginy, drop i gotowe :) Wedlug mnie najtrudniejsza praca bedzie z mapa tzn z opanowaniem terraincontrol

Opublikowano

Czy ta mapa na latających wyspach to główny atut serwera, gwóźdź programu? Bo jeżeli tak to bardzo przypomina mi to temat sprzed paru dni: oto on (swoją drogą chyba o ten właśnie temat chodziło użytkownikowi Petterz parę postów wyżej). Tu co prawda zamierzasz dodać jakieś minigry, czy coś w tym rodzaju, ale tak jak napisałem we wspomnianym temacie: nadal wygląda mi to na zwykły survival + frakcje, tyle że z większą ilością mostów z cobbla.

Mógłbyś napisać coś więcej o serwerze? Czym naprawdę będzie się wyróżniał? Bo na razie wspomniałeś o tych dodatkowych pluginach, minigrach i nietypowej mapie. A to jednak za mało, by móc nazwać taki serwer wyjątkowym.  :(

Opublikowano

Czy ta mapa na latających wyspach to główny atut serwera, gwóźdź programu? Bo jeżeli tak to bardzo przypomina mi to temat sprzed paru dni: oto on (swoją drogą chyba o ten właśnie temat chodziło użytkownikowi Petterz parę postów wyżej). Tu co prawda zamierzasz dodać jakieś minigry, czy coś w tym rodzaju, ale tak jak napisałem we wspomnianym temacie: nadal wygląda mi to na zwykły survival + frakcje, tyle że z większą ilością mostów z cobbla.

Mógłbyś napisać coś więcej o serwerze? Czym naprawdę będzie się wyróżniał? Bo na razie wspomniałeś o tych dodatkowych pluginach, minigrach i nietypowej mapie. A to jednak za mało, by móc nazwać taki serwer wyjątkowym.  :(

Nic nie pisalem o minigrach. Nie wiem czym Cie zachwycic, poczekasz, zobaczysz i zdecydujesz czy Ci sie spodoba czy nie ;)

Mape juz mamy gotowa, troszke wygladajaca jak 1 z map SG ;). Zostal drop i config innych pluginow i startujemy ;) Najprawdopodobniej start W piatek nastepny, nie ten.

Opublikowano

nie jest trudne jest na to plugin :D ale pomys ok :D Pozdro :P

Szukam ludzi na serwer:

Grafik

Budowniczy (3)

Moderator

O szczegoly prosze piasc na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...