Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy pojawi się HearthStone na Androida?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc na logikę... Odbywają się dopiero Beta testy na systemy operacyjne Mac/Windows. Moim zdaniem beta/oficjalna wersja HS na systemy mobilne wyjdzie dopiero po wprowadzeniu gotowej wersji na systemy Mac/Windows ;) 

simply.4557.gif

Opublikowano

Wie ktoś może kiedy pojawi się HearthStone na Androida?

Napewno nie szybko, nawet nie mogę sobie wyobrazić tego na telefonie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie ma co liczyć że przed wakacjami będzie. Muszą najpierw wypuścić oficjalnie hs'a i dopiero wtedy skompilować go na androida.

1330007971-U359964.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na ipod chyba juz jest zobaczcie sobie ale moge byc w bledzie bo podobno jak sie zalogujesz na ipod masz za darmo pakiet ekspercki 1.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Na Androida ma być w te wakacje .

Premiera planowana jest na drugą połowę tego roku i na ten czas to tyle z oficjalnych doniesień na ten temat. Nie wiem skąd bierzesz takie rewelacje, ale kolejny raz widzę, że podajesz fałszywe informacje, jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Premiera planowana jest na drugą połowę tego roku i na ten czas to tyle z oficjalnych doniesień na ten temat. Nie wiem skąd bierzesz takie rewelacje, ale kolejny raz widzę, że podajesz fałszywe informacje, jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz.

To jest ten nabijacz postow. 

Dokladnie premiera bedzie w II polowie tego roku tak blizzard pisal oficjalnie. 

Ja i tak bede musial kupic tablet bo na smartphonie nie bedzie dalo sie grac.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...