Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobra strona/program do wysyłania plików

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś program/stronę ,który/a w miarę szybko i sprawnie wyśle mi plik o "wadze"  4.80 GB ?

Opublikowano

To zalezy od twojego uploadu a nie od strony.

No ale...

mega.co.nz

mediafire

speedyshare

speedyshare odpada...

po 2 godzinach mało szlak mnie nie trafił.

Opublikowano

polecam mega.co.nz tak jak wyżej pisał @ShowMustGoOn. ma nawet klienta i nie trzeba mieć otwartej przeglądarki, plik wrzuca się z maksymalną dostępna prędkością albo taką jak ustalisz 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

mega.co.nz

To jeden z najlepszych hostingów polecam też

hostuje.net

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

polecam mega.co.nz tak jak wyżej pisał @ShowMustGoOn. ma nawet klienta i nie trzeba mieć otwartej przeglądarki, plik wrzuca się z maksymalną dostępna prędkością albo taką jak ustalisz 

Próbowałem sie z tym bawić ale jak dałem plik to pisało "Queued" a jak chciałem odświerzyć to to znowu cały czas sie ładuje cholernie długo :/

Opublikowano

skoro nic ci nie odpowiada co do prędkości to masz swoje łącze do dupy bo praktycznie wszystkie podane serwisy mają transfery bez problemu na upload czy download przynajmniej po 1-2 Mb/s

kup se dysk zewnętrzny to się będziesz cieszył dobrym transferem bez limitów

wysłanie takiego pliku do dowolnego serwisu to minimum półtorej godziny przy stałym i dobrym łączu ponad 20-40 Mbps do 3-4 godzin czasem o wiele dłużej przy łączu ok 10 Mbps ( ADSL , neostrada, sieci kablowe itp )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...