Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa Na Party !

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zrobić ekipę party 8/8 - oczywiście chary muszą być europejskie[ bo wtedy party jest najbardzoej opłacalne.

Serwer na którym chcę zrobić takie coś to Neptune isro, tam ponieważ kiedyś tam grałem i dysponuje malutką gotówka na start ;).Chętni pisać w temacie.]

Cel gry to dobra zabawa i przyjemność z gry.

Stan osób - 4/8

Opublikowano

Aby coś takiego wypaliło musisz mieć ludzi którzy są zgrani, po drugie musisz mieć jakiś komunikator głosowy, po trzecie musisz mieć dużo wolnego czasu.

A tak wg. polecam serwer Hercules :)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Aby coś takiego wypaliło musisz mieć ludzi którzy są zgrani, po drugie musisz mieć jakiś komunikator głosowy, po trzecie musisz mieć dużo wolnego czasu.

A tak wg. polecam serwer Hercules :)

Ja tutaj nie mówie p graniu 24/7.

A dlaczego Hercules?

Opublikowano

@UP:

Rozumiem, ale żeby coś takiego wypaliło potrzeba minimum 2-3h dziennej gry.

Hercules? Dlaczego?

Dlatego, że razem z Niko'sem możemy pomóc Wam z lvl :)

Rusro

Opublikowano

@UP:

Rozumiem, ale żeby coś takiego wypaliło potrzeba minimum 2-3h dziennej gry.

Hercules? Dlaczego?

Dlatego, że razem z Niko'sem możemy pomóc Wam z lvl :)

Tak wiem pisał na PM, że zrobi taxi.. No ale to ma polegać na grze w party a nie na taxi..

Opublikowano

Nom Nuclear dobrze mówi, to link do tematu znalezionego na innym forum:

xxx

Wejdź i poczytaj a zobaczysz że jako tako może wypalić, może nie w 2 tyg ale jakoś napewno się uda :P

Opublikowano

Lista zgłoszonych ;).

NuclearSun

maniok12

Dzumek92

kmo_PiYs

Jeżeli możecie to zacznijcie już grać dziś tylko solo grajcie plax bo ja na taxi pójdziecie to wyprzedzicie.Pisać wasze nicki i bulidy.

Ja biore Wiz/Bard

Opublikowano

Dobra może się na to piszę tylko powiedźcie mniej więcej w jakich godzinach. Dopisz mnie.

Rusro

Opublikowano

Ok koksy moj nick to KrzywyRyj do nie uzbierania ekipy 8 chociaz nie wiem czy jestem w tej ekipie moze farmcie na -9?

Ja biore wizza/cler chcialem bard ale ok ja wizz/cler

super partia kurwo

Opublikowano

Ejj chłopacy nie rozpędzajcie się tak! Najpierw trzeba ustalić jak to sie odbędzie wszystko! Ja znalazłem w miarę dobry opis typa z forum.silkroadonline.com.pl o nicku "colgate". Oto on:

Zacznijmy od początku. Zawsze preferuję 2xWarrior, 1xCler(INT/Hybryda INT), 2x Bard oraz 3x wiz/cler(bądź zamiast 3. wiza lock.) Czemu?

Grając w Profesjonalnym w Euro party każdy wie co robi. Dlaczego 2 bardy?

Jak ktoś to ujął "co dwie głowy to nie jedna". Mana Cycle Ma cd 16sec. Czyli każdy członek pt będzie mieć MC "na styk" . Mając 2. barda ten może odpalić drugiego tamboura( np na Wingach) bądź Hit March co dodatkowo zwiększy dmg party - oraz oczywiście dance. Jednakże, jeżeli chociaż 1 z nich to Battle bard, To jego dmg z dancem już wcale do niskich nie należy- Jego dmg dodatkowo zwiększy DPS, zaś 2 bard może wtedy harować jak wół dając wszystkim MC, bądź jakoś uzgodnić kot komu daje Mane( np 1. bard bierze pierwsze cztery osoby z pt, drugi pozostałe 4).

Cler int? Grajać w Ogarniętym Euro pt taki cler nigdy nie padnie. Dodatkowo Heal INTA jest mocnejszy, więc pozwala tankom wiecej przytankować, a dobry tanker nie dopuści do zgonu.

3x Wiz z subka Cler? Tyle w zupełnośći wystarczy dla Zarąbistego DPS. Earth barrier ma CD tylko minutę, więc 3 wizów może zapętlać " barierkami. Żaden z nich nie powinien używać Knock backa, gdyż on resetuje aggro wytworzone przez warriorów.

2x Warrior? Przy pełnym EB+Bless Cycle, nawet przy gp Wizom nie powinno się nic stać( chyba że ma gap9/badziewny set) W zależności od Spota, może być 1 albo 2 lurerów-tankerów( wyj. Dw cave.) Fakt, że jest 2 lurerów sprawia więcej trudności Clerowi, ale ten exp wynagrodzi ten trud.

Przejdźmy teraz do mapek.

że tak się dosyć ostro wyrażę... Dobrze się czujesz o.O? Spoty powinny wyglądać mniej więcej tak.

5-8 -> Barpolle

9-13 -> Kikoplesy/Desperado

14-17 -> Jupiter temple

18-20 -> Craby Tutaj wymagane jest gap 0 by móc przejść dalej na inne spoty

21-24 -> Harans Tower

25-28 -> Ongi

29-38 -> Sungi Dlaczego tutaj aż 9 lvli? Ich bardzo dobry respawn sprawia, że exp wpada bardzo ładnie, a jednak bungów trochę brakuje na dobry exp.

39-42 -> Mujigi

43-46(lub już 50) -> Penony

47-50 -> Yeti

50-60 -> PEG - Power earth ghosty Duża sala i exp śmiga jak ta lala =] Ew. od 57-58 Można iść na Yacha.

60-64 -> Niya Guardy

64-??-> Niya General

68-74 -> Wingi

Zapoznajcie się z tym i dopiero teraz wybierzcie buildy bo zaczniemy dopiero jak zbierzemy 8 osób a nie każdy wyjedzie z innym lvl'em..

Opublikowano

Na isro wam nie wyjdzie, jeden puści bota to go tydzień nie bedzie i wszystkich przegoni z lvlem znająć zycje :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale możemy też na csro spróbować i będzie też o wiele wiele łatwo dzięki eventowi ze skrolami i bronią +77 :D

Csro brak klimatu -.-.Zaraz ktoś się nie oprze pokusie i wejdzie w darmowe 24/7 taxi penon/sonar grałem tam więc wiem.Nie wiem jak wy ale ja gram na isro.Fajnie się zrobiło to dlaczego mam nie grać?

Opublikowano

Widać że mnie nie zrozumiałeś do końca..;/

@Edit

W tym całym wbiciu 80 lvla chodzi o to abyśmy razem w 8 osób expili co jest lepsze bo szybsze i bardziej opłacalne a nie jak każdy sam sobie poexpi i potem różnice lvlowe będą duże..

Opublikowano

Csro brak klimatu -.-.Zaraz ktoś się nie oprze pokusie i wejdzie w darmowe 24/7 taxi penon/sonar grałem tam więc wiem.Nie wiem jak wy ale ja gram na isro.Fajnie się zrobiło to dlaczego mam nie grać?

a na isro odpali bota jak nikogo nie będzie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Widać że mnie nie zrozumiałeś do końca..;/

@Edit

W tym całym wbiciu 80 lvla chodzi o to abyśmy razem w 8 osób expili co jest lepsze bo szybsze i bardziej opłacalne a nie jak każdy sam sobie poexpi i potem różnice lvlowe będą duże..

No to osoba z większym lvl pomoże nie? Lub poczeka..

Opublikowano

Zglaszam sie do gry w pt 8/8 mam dosyc duzo czasu wbilem 83 lev do 70 legit potem bot... . mam duze doswiadczenie w grze euro 8/8.Moge byc bard/cler / warrior/cler wizz/bard warlock/bard lub cler .Umiem wszystkim grac ;P takze niema problemu zebym sie dostosowal do potrzeby party ;) Nucler napisz czy dostaje sie do Teamu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...