Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS RP

Mati588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wysłałem sms za 30.75 zł na rp pod nr 92569 i zamiast 69 na koncu napisałem 68 . Pieniądze zostaly wziete z konta,czy da się je odzyskać albo dostać to rp ? Co robić

Opublikowano

Napisałem to do supportu i dostałem taką odpowiedz :

Przywoływaczu,

Dzięki za przesłanie tych informacji. Posiadamy zespół dedykowany sprawom billingowym, dlatego też przekażę to zgłoszenie do osoby z tego zespołu, która wkrótce się z Tobą skontaktuje. Dzięki za cierpliwość!

Opublikowano

Odzyskasz spokojnie. W sensie dadzą Ci te RP bo sam tak miałem.

PS NAstępnym razem skorzystaj z usługi Mopay :)  Kosztuje 12 zł i dostajesz 375 więc oszczędasz w ujjj. Po prostu dzwonisz telefonem, automat Ci podaje 2 razy kod, który wpisujesz w kliencie lola.

Opublikowano

Odzyskasz spokojnie. W sensie dadzą Ci te RP bo sam tak miałem.

PS NAstępnym razem skorzystaj z usługi Mopay :)  Kosztuje 12 zł i dostajesz 375 więc oszczędasz w ujjj. Po prostu dzwonisz telefonem, automat Ci podaje 2 razy kod, który wpisujesz w kliencie lola.

Jak on może to odzyskać skoro wysłał na W OGÓLE INNY NUMER? 

Opublikowano

@UP

Rudzi tak mają , ale od 92000 zaczyna się ich sieć numerów i mają pełny dostęp :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Polecam przelewy24h wybierasz bank i płacisz, kupił byś przelewem raz za 20zł i raz za 10 albo odrazu za40...

Przelewy24h : 10zł - 400rp / 20zł - 840rp + 40 gratis/40zł - 1780rp + 180gratis.

Opłaca się? opłaca ! :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Polecam przelewy24h wybierasz bank i płacisz, kupił byś przelewem raz za 20zł i raz za 10 albo odrazu za40...

Przelewy24h : 10zł - 400rp / 20zł - 840rp + 40 gratis/40zł - 1780rp + 180gratis.

Opłaca się? opłaca ! :)

Lepiej poczekać do 2marca jak większe gratisy wejdą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...