Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwintesencja ukladu ulic w polskich miastach

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o polskim ukladzie ulic? Wg. mnie jest on absurdalny i niedorzeczny. Widzieliscie kiedys Londyn? Po pierssze znaki. Znaki na polskich ulicach sa nieczytelne o jest ich za duzo. Maja takze za duze wymiary w stosinlu do rozmiaru ulicy. Po drugie rozmiar ulic. Rozmiar ulic to rzecz istotma. Jak ulicz moze miec 6m szerokosci? Uwzgledniajac poruszsnie sie autobusow powinna miec co najmniej 15 aby autobus mogl zgrabnie wymijac inne autobusy. Po trzecie ruch. Lewostronny to przyszlosc, a prawy to debilizm. Prawactwo od zawsze tepilo gender i tolerancke, a lewica jest dobra, poza tym to bardziej praktyczne.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pierw skoncz gimnazjum, zdaj na prawko pozniej się wypowiadaj o "polskim układzie ulic" jak ty to ująłeś.

Jest dobrze, a jak Ci nie pasuje, to wypierdalaj do Anglii :)

Opublikowano

Pierw skoncz gimnazjum, zdaj na prawko pozniej się wypowiadaj o "polskim układzie ulic" jak ty to ująłeś.

Jest dobrze, a jak Ci nie pasuje, to wypierdalaj do Anglii :)

Sam wypierdalaj. Polski uklad jest do kitu. Taka jest prawda i nic jej nie zmieni, a ja wyrazam tylko swoja WOLNA, NIEZALEZNA OPINIE -,+

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Sam wypierdalaj. Polski uklad jest do kitu. Taka jest prawda i nic jej nie zmieni, a ja wyrazam tylko swoja WOLNA, NIEZALEZNA OPINIE -,+

Smieszne tłumaczenie. To idź płacz na zagranicznych forach jak to źle jest w polsce, a nie tutaj.

Dobrze jest, widocznie jesteś za tępy by zrozumieć polskie drogi.

Opublikowano

o co chodzi z tym lewym ruchem ? 

lewackim.

Pewnie chodzi mu o ruch lewo stronny, ciekawe czy jakby jechał lewą stroną a przed nim by jechał jakiś dziadek co pędzi 20km/h to ciekawe, czy by go wyprzedził :)

Opublikowano

Kurna marudzić na układ ulic w Polsce. GG WP priorytetów zią.

Opublikowano

Od kiedy autobus robi manewr wymijania na innym autobusie?

A co... On jakiś inny, niż auto? Równe prawa powinny być! Samochód, a autobus równi. Równość musi być!

Co do ulic to powinny być wszędzie dwupasmówki tak żeby było mniej ryzyka wypadku podczas wyprzedzania.

Opublikowano

A co... On jakiś inny, niż auto? Równe prawa powinny być! Samochód, a autobus równi. Równość musi być!

Co do ulic to powinny być wszędzie dwupasmówki tak żeby było mniej ryzyka wypadku podczas wyprzedzania.

Dokladnie :)

Opublikowano

Weź kurwa wyjdź z tą swoją popierdoloną logiką, a raczej jej brakiem. Aż kurwa nie wiem czy trolujesz czy na prawdę masz tak nasrane w głowie. "Za duże wymiary znaków w stosunku do rozmiaru ulic"??????????

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Londyn i dobre ulice? Błagam Cię XDD, takich korków jak w Londynie bądź Edynburgu to nie ma w Warszawie. Pierw znajdź się w danym mieście, a później oceniaj układ ulic w tych miastach. Znaki, znakami, aktualnie 90% ludzi używa nawigacji, w takich metropoliach idzie się zgubić nawet ze znakami. Osobiście uważam iż w Polsce są lepsze drogi/ ulice niż w Anglii/Szkocji, a wiem co mówię...

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Londyn i dobre ulice? Błagam Cię XDD, takich korków jak w Londynie bądź Edynburgu to nie ma w Warszawie. Pierw znajdź się w danym mieście, a później oceniaj układ ulic w tych miastach. Znaki, znakami, aktualnie 90% ludzi używa nawigacji, w takich metropoliach idzie się zgubić nawet ze znakami. Osobiście uważam iż w Polsce są lepsze drogi/ ulice niż w Anglii/Szkocji, a wiem co mówię...

wjeżdżasz do Lubelskiego i tracisz nadzieję, wiem co mówię xD

a tak po za tym to props za post

Opublikowano

Ulice w miastach są jakie są przez to że miasta są stare i nikt kiedyś nie pomyślał że po ulicach będzie jeździło tyle samochodów.

Dla mało kumatych przypomnę że kiedyś po polskich drogach jeździły same zaprzęgi konne.

Opublikowano

Po trzecie ruch. Lewostronny to przyszlosc, a prawy to debilizm.

To Ty akurat wtedy jechałeś tym czerwonym?

Opublikowano

To Ty akurat wtedy jechałeś tym czerwonym?

report poszedl za obraze...

Opublikowano
Lewostronny to przyszlosc, a prawy to debilizm.

Tylko dlatego, że lewostronny był wytłumaczalny 100/200 lat temu czy widzisz dziś jakiś powód?

Opublikowano

report poszedl za obraze...

haha weź wyjdź ,proszę Cię dalej się pogrążasz ...

Opublikowano

haha weź wyjdź ,proszę Cię dalej się pogrążasz ...

on niema bumbap

Ruch lewo stronny? lol a co to za różnica czy się jeździ po prawej czy po lewej, debilzim jak cały ten temat :P

jest różnica, choćby taka że lewostronny jest lepszy tylko teraz bawić się w zmianę tego niema sensu z wiadomych powodów

Opublikowano

jest różnica, choćby taka że lewostronny jest lepszy tylko teraz bawić się w zmianę tego niema sensu z wiadomych powodów

W czym jest lepszy, bo dalej nie wiem?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W czym jest lepszy, bo dalej nie wiem?

teraz nie jestem w stanie tego powiedzieć ale kiedyś oglądałem na ten temat program i mówili dlaczego, zapamiętałem tylko który jest "lepszy" i to tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...