Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.4.2. PandaWoW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy dobra jedna Polska gildia  , a reszta obojętnie , mogą być nawet i Ruscy. Jestem pewien , że też na tych serwerach jest dużo graczy nie tylko z Rosji, bo w sumie to jest jedyny serwer grywalny na tym dodatku.

A tak na marginesie, to szkoda , że to Ruski serwer, tym bardziej przy zaistniałych sytuacjach na swiecie ; p

Opublikowano

Jak pisało u ruskich na stronie :Recommended to download the full client 5.4.2-5.4.7 from the official server link:. Pobrałem normalne wowa do najnowszej wersji i co teraz ? Mam wgrac ten pandawow ? Jak tak robię wywala mi po wpisaniu logionu i hasla jakieś gówno o transferowaniu do battlewow.

Opublikowano

Ja po prostu sciągnałem sam luncher - Panda wow , wypakowałem i już mogę swobodnie grać. Zajeło to z 10 min.

Opublikowano

Angielski realm może i powstanie, ale będzie na nim grało mało osób.

Jak pisało u ruskich na stronie :Recommended to download the full client 5.4.2-5.4.7 from the official server link:. Pobrałem normalne wowa do najnowszej wersji i co teraz ? Mam wgrac ten pandawow ? Jak tak robię wywala mi po wpisaniu logionu i hasla jakieś gówno o transferowaniu do battlewow.

Pobierasz launcher, wklejasz.

Pobierasz z ich forum plik "config.wtf" dla wersji angielskiej i wklejasz do folderu WTF. 

Grasz. 

Opublikowano

Angielski realm może i powstanie, ale będzie na nim grało mało osób.

Pobierasz launcher, wklejasz.

Pobierasz z ich forum plik "config.wtf" dla wersji angielskiej i wklejasz do folderu WTF. 

Grasz. 

Tak robiłem i nie mogłem grać, ale w końcu doszedłem do tego dlaczego nie mogłem się połączyć i aktualnie grać mogę.

Na serwerze fun sporo ludzi gadało u hordy po angielsku i na kanale czat też ich nie brakowało więc nie powinno brakować ludzi, mam taka nadzieję.

Opublikowano

Po stronie hordy na realmie x100 jest polska gildia o nazwie "POLSKA", a po stronie przymierza "we are from Poland" z tym że pełno w niej obcokrajowców.

Opublikowano

Skoro to realm Rosjan, to oznacza że musi stać na wysokim poziomie.

Przykładem niech posłużą się Rivera i Wnet które już nie istnieją, ale też swego czasu miały sporo ludzi i bugi były łatane na bieżąco.

Problem jednak z Riverą był taki, że trzeba było bulić za grę jak na globie, tyle że mniej kasy.

Czekam aż darzą Blizzike realm i lecę grać. :D Bo nie lubię grać na high ratach bo gra szybko się nudzi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, mam 2 pytania.

1Jak pobrałem wowa z Servera Monster (5.0.5) To moge patchować go patchami do 5.4.2?.

2. Grają tu jeszcze jacyś polacy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajny serwer polecam ! moja postać na fun: Kazug, x100: Mnichzlaska

Komputer:

- Intel Core i7-4690k (procesor)

- Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (karta graficzna)

- ASRock H97 Anniversary (płyta główna)

550711472294225736658.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześc nie będę zakładała niepotrzebnie nowego tematu.. mam problem nie mogę odpalić w ogóle serwera.. wklejam ich launcher zmieniam config i nic.. Wyskakuje mi taki komunikat "Data/enGB/wow-update-enGB-17325.MPQ: Cannot stream required archive data. Please check you network connection.Rog more information, see.. (podana strona)" co robić?? 

PS. Robiłam też tak jak jest pokazane na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=3svZRcsffPo i nadal nic...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5.4.8

1. Pobierasz wowa.

2. Pobierasz launcher

3. zmeiniasz dane w config.wtf na:

SET locale "enGB"
SET installLocale "ruRU"
SET realmlist "logon.pandawow.ru"

4. Grasz. 

Może też być tak, że antywirus będzie blokował jakieś pliki z WoWa

Opublikowano

Dodatkowo polecam sobie pobrać mały plik od niech ze strony, który znajduję się tam gdzie jest informacja jak się połączyć. Plik ten pomaga jak ktoś na angielskiego klienta i nie widzi ruskich nicków. A zamiast cyrylicy ma to  "???????????????".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...