Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosc nietypowy problem. Chodzi o to ze do nie dawna bylem tak zwanym no-lifem. Jednak teraz rzuciłem to w chuj, a moj problem jest taki ze nie mam pojęcia co robić z wolnym czasem. Chodze 2 razy w tyg na KravMaga jednak nadal mam za duzo czasu.

I takie drugie pytanie co wy robicie gdy wychodzicie ze znajomymi ma pole? Mam 16lat i jedyne co robia moi znajomi to ida na pole palic, pić itp. Ja nie mam takiego zamiaru..

Opublikowano

Gram w noge, kosza, tenisa praktycznie we wszystko na co mam ochote, teraz jak jest zimno to na lodowisko. A co robić na polu to nwm.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Picie i palenie to rozrywka dla "kozaków" w XXI w. :)

Ja sam się właśnie zastanawiam co robić bo narazie siedze w domu (tak samo jak Ty nie mam zamiaru niszczyć życia ale od czasu do czasu zawsze się troche spizgam :) )

Najlepiej poczekaj aż będzie ciepło to wtedy będzie można grać w piłkę

Opublikowano

Dlaczego ma zmienić towarzystwo tylko dlatego, że jego koledzy piją i palą? Czy to oznacza, że trzeba ich skreślać? Nie palę, nie pije, ale nie przeszkadzałoby mi, gdyby mój kolega to robił, o ile nie namawiałby mnie do tego

1373637009-U477327.png

Opublikowano

@up

To zabłysnąłeś.. 

@Royal 

Ale oni nie robią nic konkretnego poza tym ;p 

To nie jest takie łatwe znaleźć nowe towarzystwo :x 

Opublikowano

Zamiast wyjść na "pole" to idź do miasta. Jak masz normalnych kolegów, to raczej też pójdą.

Pogadaj z nimi o czymkolwiek lub po prostu bądź w domu i się poucz, przyda się na maturę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Powiedział pole, ponieważ gdzieś w Polsce (nie pamiętam gdzie ;-; ) jest to normalne określenie podwórka/boiska. Co do tematu, zainteresuj się jakimś sportem, i zacznij treningi, nie raz można w szkole po lekcjach bezpłatnie się uczyć gry.

Opublikowano

Boże jest cała masa rzeczy które można robić w wolnym czasie..

Zależy to tylko i wyłącznie od ciebie i twoich zainteresowań.

Można wyjść ze znajomymi/dziewczyną do kina, na spacer, pograć w piłkę na hali czy coś.

Są różne rozrywki typu kręgle, bilard itp Wystarczy chcieć

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Już jest ciepło. Ja sobie gram w piłkę, albo wychodzę pograć w podchody z kolegami, ale widzę, że ty masz kolegów '' koksuf '' co nawet 100m nie dadzą rady przebiec :)

Albo znajdź sobie dziewczynę i wychodź z nią do kina, zaproś ją do domu, albo idź do niej, gdzieś do restauracji, jak masz kolegów idiotów.

Radzę ci się z nimi  nie zadawać

Opublikowano

Mam podobną sytuację, również chcę spędzać mniej czasu przed kompem.

Oglądnę jakiś film, pojeżdżę rowerem, pobiegam, nanoszę drzewa i węgla, umyję auto.

Łatwo można sobie zajęcie znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...