Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwijanie Postaci?

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć, więc zacząłem znów grać w PL'a.

Zrobiłem woja body i dobijam już 30 lv, i tu nadchodzi pytanie.

Czy waszym zdaniem, warto mi znów zrobić reset, i dawać skille tylko w Aure i Berka?

Mam zamiar wbić na tym woju 35 i zrobić chwilową przerwę by skupić się na biciu metinów w M2.

Moim planem po prostu jest wbicie temu wojowi jak największy lvl, ale w międzyczasie robić z niego dropa.

Nie wiem czy budować tylko aure i berka, czy jak znów zacznę nim nabijać lvl'e to dam rade expić?

Czy to będzie miało wielką różnice jeśli pozostawię go tylko z Aurą na m1 na 35lv, bijąc metki?

Liczę na szybką odpowiedź,

Każda odp. + ;)

Opublikowano

Witam, ja osobiście robię taki build do 35 levela Aura i Berserk na m1. To jest bardzo korzystne w Twoim przypadku, ponieważ masz zamiar dropić na metinach a więc będzie Ci to szło o wiele szybciej niż bez Berserka na M1+. Bo jak wiemy Berserk daje szybkość ataku i ruchu oraz zwiększona ilość zadawanych obrażeń. Jeśli chodzi o to, czy dasz rade expić to przy dobrym eq spokojnie ogarniesz całego spota na BO oczywiście na 35 level.

Opublikowano

Ja bym polecił zrobić tego berka na m1. Dzięki niemu szybciej ubijesz metka. Potem jak zrobisz eQ, będziesz mieć 300+ defa i spokojnie ogarniesz.

Opublikowano

Tak jak wyżej wspomniane zostało.

Zrób berka oraz aurę, postaraj się aby na 35 lv mieć konia bojowego, przydałaby też się gildia do oddawania expa i lataj na metki w m2.

W późnijszym etapie gry możesz przenieść się do lochu małp / metki na pustyni. ;)

Opublikowano

Ok, a gra ktoś tu na Diumarz'e? Przydałaby się pomoc na boja, medale mam. Teraz tylko kwestia wbicia 35, i wbica 10 lv, konnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...