Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Caitlyn King

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1393002017-U1114212.jpg

jak grzecznie poprosisz to może nauczę cię nią grać.

Nie dzieki, wole 200 farmy na gre a nie 146

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie dzieki, wole 200 farmy na gre a nie 146

niestety, ale kończę gry tak szybko, że nie zdążam osiągać farmy :|

nie ma się co bawić 30 minutowymi grami.

Opublikowano

niestety, ale kończę gry tak szybko, że nie zdążam osiągać farmy :|

nie ma się co bawić 30 minutowymi grami.

Ekhm rly? 140 farmy zdobywa sie w 16 minuta.

No chyba nie powiesz za kazda twoja gra miala 16 minut :O

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@up

silver 5?

nie wierze.. orianna mialem 100% win ratio po 10 grach.

daj lolking, zobaczymy te 16 min. gry.

pierdole, gówniak mi o silverze gada, a siedzi w bronzie.

Opublikowano

pierdole, gówniak mi o silverze gada, a siedzi w bronzie.

A ty cebulaku siedzisz w Goldzie 4 i juz 200 rozegranych gier = nerd

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gratuluję skilla w auto atakowaniu.

Jezeli dla ciebie granie Caitlyn to tylko auto ataki to cie bardzo serdecznie pozdrawiam bo widac ze sie nie znasz.

Moze na poczatku 10 min poke na lini ale potem to juz trzeba troszke ogarnac zeby cos ugrac bo kazdy cie focusuje.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mówią ,że Caitlyn ma słabe late ,a to gówno prawda ,ale to nie zmienia faktu co robi wtedy Vayne,Tristana ^ ^

To czasem Caitlyn nie jest lepsza w late?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mówią ,że Caitlyn ma słabe late ,a to gówno prawda ,ale to nie zmienia faktu co robi wtedy Vayne,Tristana ^ ^

To czasem Caitlyn nie jest lepsza w late?

Caitlyn jest dobra w late ale jednak Tristana jest o wiele lepsza moim zdaniem, lecz Tristana ssie w early game.

Co do Vayne mhmm jej zasieg mnie przerazal ale ostatnio jakos sie do niej przekonalem i jak na razie 4/1.

Wracajac do Caitlyn w late.Jej zasieg daje jej dosc bezpieczna pozycje i moze latwo bic np. takiego Trundla ktory sie do niej jeszcze nie dostal etc.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Rek0n ale my tu mowimy o Caitlyn.

Aham oto twoja Cait B)

74R0A.png

GOD

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jezeli dla ciebie granie Caitlyn to tylko auto ataki to cie bardzo serdecznie pozdrawiam bo widac ze sie nie znasz.

Moze na poczatku 10 min poke na lini ale potem to juz trzeba troszke ogarnac zeby cos ugrac bo kazdy cie focusuje.

wole siedzieć tam i grać na poziomie, niż być carrowanym przez team tak jak ty kolego.

Opublikowano

wole siedzieć tam i grać na poziomie, niż być carrowanym przez team tak jak ty kolego.

Ogarnij sie ok? Wyladowlem w Goldzie 4 po placementach na ten moment Plat 4 wiec nie pier*** mi ze mnie teamy carrowaly.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@up Koledzy o co taka spina? O zwykłego adc? Caitlyn ma najwiekszy range z gry, i jest bardzo łatwa do zcarrowania przez postacie w late.. Ma około 2k hp co jest praktycznie nic, zresztą jak prawie każdy adc. Kiedyś grałem Caitlyn i to jest tylko auto atack, do ulti nie trzeba mieć wprawy, bo naciskasz i samo się robi.. Według mnie najlepszymi adc są jinx i sivir. Zawsze nimi grałem i najlepiej mi szło ;)

BTW : Lemon tam jest napisale "ale nie mów nikomu" a ty zachowałeś się jak chu* i wrzucasz zdjęcie na forum... Come on a gdzie szacunek do innych?

Chciałbym poznać opinie waszą o tym ss : 54925157426675979500.jpg

Obecnie SV jeden, próbuje wybić się wyżej.

Kappa.

Opublikowano

Gratuluję skilla w auto atakowaniu.

Najprostszy adc czego tu gratulować xD?

Wy mózgu nie ma cie czy co jest nie tak? Adc jak każdy inny, równie dobrze można powiedzieć że sivir najławiejszy adc bo 1 skillshot. Pewnie nawet nie potraficie kite'ować tym adc no ale pozdro z brązu.

//topic

gz za dobry wynik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...