Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

Frejus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wspólnie z kumplem Odysem jesteśmy zaniepokojeni spadkiem robienia hackow na forum dlatego wiec postanowiliśmy dać wam cacka żebyście się nie niepokoili xD Daje go wam ja gdyż kolega ma bana jeszcze na kilkanaście dni. Szczerze mówiąc nie należy mu się ten ban.

Opcje;

1.Fast Ammo,Flag,Health,Repair

2.No recoil

3.No BOUNDS

4.No fall Domage

5.no_SPREAD

6.GLASS WALLS - DELETE

7.Od NUM1 do NUM9 -SPEED

8.NUM0 przywraca normalną prędkość

9.UnderGRD -Middle Mouse - chowanie się pod ziemię(szczególnie przydatne na MARIEN)

10.Super JUMP - Ctrl

11.Teleport - F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje

12.No water - klawisz INSERT- brak wody

Download

Scan

Opublikowano

No stary team,powraca Odys robi all best hack,ten ktury zrobił jurasowi to istna perfekcja xD |Nooby odrazu muwie ze trzeba miec frameworka 3.5 na xp a na viste lub 7 trzeba uruchomić przez administratora.Rzeby wam hacki smigały|

Opublikowano

Witam wspólnie z kumplem Odysem jesteśmy zaniepokojeni spadkiem robienia hackow na forum dlatego wiec postanowiliśmy dać wam cacka żebyście się nie niepokoili xD Daje go wam ja gdyż kolega ma bana jeszcze na kilkanaście dni. Szczerze mówiąc nie należy mu się ten ban.

Opcje;

1.Fast Ammo,Flag,Health,Repair

2.No recoil

3.No BOUNDS

4.No fall Domage

5.no_SPREAD

6.GLASS WALLS - DELETE

7.Od NUM1 do NUM9 -SPEED

8.NUM0 przywraca normalną prędkość

9.UnderGRD -Middle Mouse - chowanie się pod ziemię(szczególnie przydatne na MARIEN)

10.Super JUMP - Ctrl

11.Teleport - F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje

12.No water - klawisz INSERT- brak wody

ok haczek dziala jest spoko.... ale mam pytanie...czy glass walls da sie wylaczac i czy m wlacza sie color green o ktorym mowa w opisie?????

Download

Scan

Opublikowano

Mi nie dziala ;/ chyba ze sie menu nie wyswietla.

To jest hack bez menu ...

Jest tu niekoczace sie ammo??

A widzisz żeby w opcjach było tak napisane ?

Czytajcie ze zrozumieniem ... <_<

@Topic - Hack działa fantastycznie. :P

Opublikowano

hack działa chociaż warrocka mi 2 razy zamknęło - nie grałem na nim długo :rolleyes:

panowie nie którzy jedni po drugich jada - to nie pogaduszki na sprzeczki :rolleyes:

edit@

w pliku TXT jest wstawiona reklama forum odysa więc może ktoś by tak z edytował download :D

Dzieki za info.

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Nowicjusz
Opublikowano

jak wylonczyc glaas wals

wylONczyc się nie da możesz tylko go włączyć i nic poza tym. Wyłączy się jak wyjdziesz z rozgrywki/roomu

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Opublikowano

Szczerze? Jedna wada hack'a - brak chamsa :)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

z boku klawiatury masz cyfry w one sa num chyba ze masz laptopa to mozesz ich nie miec ;)

Mam kompa ale nie ma żadnych NUM :/ Są tylko PgUp ;(

Jeśli możesz daj -

Nowicjusz
Opublikowano

Wszystko ok ale pare opcji nie dziala np jak 'superjump' . Boli mnie tez to ze nie da sie wylaczyc np wall glass ;/

A poza tym neizly haczek ;p

Polecam wlaczenie funkcji 'NoWater' w wodzie ;d a potem wyjscie na lad ;dd niezla faza xD

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Opublikowano

Kolejny działający hack :)

Szkoda, że jest bez menu i ma tylko tyle funkcji, ale cóż - to nie VIP i nie można mieć wszystkiego ;)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...