Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję forum na oryginalnej licencji IPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie chciałbym przedstawić moją ofertę dla osób stawiających swoje serwery Metin2 jak i też inne serwery gier. Oferuję forum z pełnymi zabezpieczeniami oraz z eventami na forum organizowanymi przez nasz Team. Chcesz wiedzieć więcej pisz na PW a porozmawiamy. Nie opisałem tego zbytnio przez regulamin MPC, ale jeśli chcesz wiedzieć co bd do tego miał napisz na PW. Odrazu powiem że wasi użytkownicy będą zadowoleni :)
Mogę też zaoferować TeamSpeak3. Konfiguracja leży po mojej stronie. Co mogę jeszcze dodać to to że większym projektom mogę oferować dobre modyfikacje do stron takie jak IS w którym są Smocze monety i Smocze znaki itd.
Więcej informacji tak jak pisałem dowiecie się na PW. Gdy mnie wasza oferta zainteresuje rozmowę przeniesiemy na TeamSpeak3. Zapraszam do zgłaszania się.

r00z.png

Opublikowano

randomowy profil = licencja null xD chyba że pokarzesz jakieś dowody że posiadasz ową licencje

Nie polecam brać bo bd mieć problemy ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

''na oryginalnej licencji ipb'' ostatnio każdy ma fora na oryginalnych licencjach, szkoda że wszystkie stoją na jednej udostępnionej kiedyś na mpc. Pozdrawiam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Licencja to jedno, ale radzę Ci się tym nie zajmować.

Jako Administrator Forum (czy członek Teamu)chcesz zaoferować konkursy itp. Rozumiem, że będziesz też je Ty robił...

Jeżeli popełniasz tak oczywiste i żałosne wręcz błędy to powodzenia. To, że potrafisz postawić forum nie znaczy, że jesteś kimś.

Wracaj do szkoły, potem możesz zacząć działalność... 

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

O 22 będzie SS bo teraz jestem na telefonie. A co do wypowiedzi Α i Ω to gdzie masz błędy ortograficzne?? Pokaż bo może i coś źle zrobiłem pisząc na telefonie  :)
Pewnie nie odpiszesz na to bo tylko wbiłeś aby zostawić hejta i nabić sobię posty po czym wyjść i hejtować inne osoby.

Opublikowano

Wczoraj nie mogłem wbić ale dziś do 15 będzie.

tyoi.jpg

Ten screen niczego nie udowadnia.

Też mogę zainstalować nulleda, pokazać screen ze strony głównej.

Czekam na screen z Client Area.

//ps: Owa wersja IP.Board to 3.3.4, a jest już 3.4.6, do czego jest błąd usługi antyspam, czyli jeśli licencja jest, to jest wygasła.

Na pw dostałem screen od tego Pana:

r0in.jpg

Opublikowano

up.

Nie masz usługi antyspam =  wygasła licencja :)

Edit.

To jest nulled ponieważ po prawej stronie nie ma zakładki  Klucza

Opublikowano

Ten screen niczego nie udowadnia.

Też mogę zainstalować nulleda, pokazać screen ze strony głównej.

Czekam na screen z Client Area.

//ps: Owa wersja IP.Board to 3.3.4, a jest już 3.4.6, do czego jest błąd usługi antyspam, czyli jeśli licencja jest, to jest wygasła.

Albo zbugowana.

Opublikowano

Pokażę dziś dowód zakupu tej licencji.
A gdy będzie współpraca z jakimś serwerem wtedy all bd opłacone przez nasz Team.
Teraz pokazałem że jest wykupiona licencja lecz widzę zawsze znajdzie się jakiś typek co nawet to będzie hejtował.
Dowód zakupienia dziś będzie umieszczony.

Opublikowano

Oferta nadal aktualna.
Najlepiej do współpracy przyjmę serwery które jeszcze nie wystartowały i mają pliki serwerowe w 90% gotowe. Takie serwery muszą mieć już maszynkę.

Opublikowano

CHŁOPIE to jest nulled ! Nie masz po lewej stronie zakładki Klucza 

Oryginalne : 

d919.jpg

A to twoja fałszywka :

tyoi.jpg

I nie wciskaj kitu :)

Opublikowano

Nulledowany skrypt na tym screenie bo po lewej nie ma tej zakładki. Ten wyżej ma rację.

Nie polecam z tego względu.

Opublikowano

Czyli teraz wszystko się zgadza tak?? :)
Zysk mam taki że się nim zajmuje.
+ Mogę też zaoferować zasponsorowanie maszyny jeśli aktualna współpracownika nie będzie dawała rady. Pewnie znów będzie hejt co za to Bd chciał. Ja z tego mam to że mam co robić przy forum i lubię odpowiadać na zadawane pytania prze userów. Mam nadzieję że więcej hejtu nie bd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...