Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję cały Projekt Parim.pl

Ziomek Gumisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to wszystko wrzucał Adam (Warnox) na forum.

tak wrzucił tylko swoją robotę którą zrobił dla tego serwera :)

gdyby ktoś chciał podgląd na stronę to pisać gg :)

Opublikowano

Polecam ziomka, pliki są kosmiczne sam bym chętnie kupił ale nie stawiam żadnego serwera.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Polecam ziomka, pliki są kosmiczne sam bym chętnie kupił ale nie stawiam żadnego serwera.

dzięki za polecenie a ja jeszcze raz przypominam o pisanie osób bardziej zdecydowanych niż tylko takich które są ciekawe ilości 'LAJKÓW'(<--- $$) za wszystko

Opublikowano

Poolecam.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie polecam

Pliki avestii sprzedawane kilka razy

Sam kupilem i juz sa na mpc

@nie polecam

a ode mnie je kupiłeś czy od marka które sprzedawał masowo te pliki? właśnie.

nie odpowiadam za sprzedaż plików z rąk Marka.

te pliki posiadam tylko ja i zostaną tylko RAZ sprzedane.

Opublikowano

O JA masz pliki parima .. tak jak całe forgame + wszyscy ludzie z alistry + pieczara.

I tak tam nic ciekawego nie ma pliki nexanity które były już na forum + client nexanity z nowym oknem logowania które jest na forum. A tak wszystko to samo.

Nie polecam kupować tych plików Bazyl zobaczy i wrzuci  je na mpc dla wszystkich.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

O JA masz pliki parima .. tak jak całe forgame + wszyscy ludzie z alistry + pieczara.

I tak tam nic ciekawego nie ma pliki nexanity które były już na forum + client nexanity z nowym oknem logowania które jest na forum. A tak wszystko to samo.

Nie polecam kupować tych plików Bazyl zobaczy i wrzuci  je na mpc dla wszystkich.

Huehue :)

Forgame nie miał nic współnego z parimem, alistria tak samo :)

Opublikowano

Huehue :)

Forgame nie miał nic współnego z parimem, alistria tak samo :)

Fajnie , szkoda że danielos sam mi na gg spamił dupę że robi serwer z Michałem i bartasem.

Potem Michał go olał bo daniel to skończony idiota i z Bartasem zaczęli robić swoje serwery.

A forgame ma , przynajmiej Fakel bo dostał w prezencie. ( co do tego mogę się mylić , bo nigdy mi nie pokazywał tylko jarał dupę że dostał.)

Opublikowano

A tak po za tym, Parim nie jest skończony, ma zbugowane pliki, strona którą gosciu posiada nie byłą dokończona przeze mnie i raczej na pewno próbuje to sprzedać "nellyz", Daniel Biń**ak, z tego miejsca Cię pozdrawiam i spodziewaj się "bardzo miłej niespodzianki" :)

Opublikowano

A tak po za tym, Parim nie jest skończony, ma zbugowane pliki, strona którą gosciu posiada nie byłą dokończona przeze mnie i raczej na pewno próbuje to sprzedać "nellyz", Daniel Biń**ak, z tego miejsca Cię pozdrawiam i spodziewaj się "bardzo miłej niespodzianki" :)

Tak to ten Idiota , podobno sprzedał ziomków i teraz w tym swoim Zabrzu z domu nie wychodzi.

Opublikowano

Fajnie , szkoda że danielos sam mi na gg spamił dupę że robi serwer z Michałem i bartasem.

Potem Michał go olał bo daniel to skończony idiota i z Bartasem zaczęli robić swoje serwery.

A forgame ma , przynajmiej Fakel bo dostał w prezencie.

Zależy o któego parima ci chodzi :)

Pierwszy parim był tworzony przeze mnie Michała i Bartasa, potem ja poszedłem na fg i projekt upadł.

Drugi parim został rozpoczęty z nellyzem i sami wiecie jaki był tego skutek, a więc ty nie masz o niczym pojęcia i to co oferujesz nie jest pierwszym projektem.

A forgame ma , przynajmiej Fakel bo dostał w prezencie. ( co do tego mogę się mylić , bo nigdy mi nie pokazywał tylko jarał dupę że dostał.)

Fakel nie urzęduje już na forgame :)

ja bym prosil o podglad strony jesli mozna

Strona zbugowana, moja ver. strony v.0.8.5, gdzie teraz jest już v.3.2.7 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...