Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M lvl

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jak najlepiej opłaca się bić m lvl??Mam pacc i muszę szybko wbić m lvl mam tera 43 m lvl na 45 ms tera robie sd'ki na manasach a może lepiej jest iść na exp i na czarach wbić m lvl może z kolegą iść na frosty on by blokował i by lurował po kilka a ja vis hura.Mam vouchera czy jak tam się piszę i więcej expa mi to daje gram na aurorze to by mi frost około 10 k expa by dawał.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

ja polecam robienie runek, robiac te sd'ki potem bedziesz mogl je sprzedac albo wykorzysatac a mlvl bije sie jak bije nic na to nie poradzisz to jest jak skillowanie knighta musisz poswiecic troche czasu.

Opublikowano

Witam.

Jak najlepiej opłaca się bić m lvl??Mam pacc i muszę szybko wbić m lvl mam tera 43 m lvl na 45 ms tera robie sd'ki na manasach a może lepiej jest iść na exp i na czarach wbić m lvl może z kolegą iść na frosty on by blokował i by lurował po kilka a ja vis hura.Mam vouchera czy jak tam się piszę i więcej expa mi to daje gram na aurorze to by mi frost około 10 k expa by dawał.

Polecam expienie , a na expie spamowanie czarami.

To jest najlepsze wyjscie na robienie mlvla.

Opublikowano

Nie wiem czy to będzie tez dobre na taki lvl ale co tam ...

Mozesz tesz robić filedy a potem nimi na expo odgradzać się od mobow ustawiajac z nich walla ( do samego odgradzania sie od mobow i nie zadawania dmg. polecam poison filedy; a do zadawania dmg i odgradzania sie fire filedy i energy filedy).

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...