Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8.1

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie podac spolszczenie do win 8.1 enterprise 64bit za dzialajace daje + i wytlumaczcie jak mam je zainstalowac.

Opublikowano

spolszczenia ustawia sie i ściąga  w ustawieniach Czas i język albo sam system sobie ściąga jak się ustawiło polski

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie działa mi nic z poradnika jak chce jakies lpk64 sciągam to mam taki trójkąt żółty z czarnym wykrzyknikiem a windows jak wszystkie aktualizacje z windows update zrobie to tam może być polski czy jak albo dajcie mi swoje poradniki jak spolszczyć w7.

Opublikowano

To ściągnij jak ja dałem ci ten link i dostałem śmiesznego warna, bo piszę tam WIN7. Szkoda, że używam na lapku WIN 8.1 a na komputerze WIN7 a jakoś w WIN 8.1 mamy pasek startu i normalnie możesz pobrać przez update pakiet językowy. A znawca moderator który pewnie używa XP to i tak wlepił mi warna bo nawet nie wie, że to działa też na WIN 8.1 Propsuję moderatora.

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...