Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Story Quests - "Not yet Unlocked"

MaxKeyboard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w gre Tera od dłuższego czasu ogólnie duzo rzeczy wiem, jednakże jeden problem zawsze nie dawał mi spokoju, a mianowicie. Gdyby temat juz sie pojawił prosze podac link do tej strony. Pytanie moje jest takie czy da się zresetowac zadania w Story Quests, ponieważ pisze nieraz compleate, lub no yet unlocked, ale nie wiem czy to jest bug czy poprostu cos innego niektóre questy sa na szaro inne na inny kolor zalezy od levelu to wiem ale jedne niby maja opcje abadon, ale nie moge ich usunąć,(can't be Abadoned) w celu ich ponownego pobrania od NPC. Czy da sie te sytuacje naprawić bardzo bym prosił o wszelkie pomocne uwagi rozwiazania problemów pomysły i tym podobne. Prosił bym o jak najszybsza odpowiedx gdyz jestem pewien że problem ten nie dotyczy tylko mnie wiecej ludzi ma z tym problem i chetnie poznaloby mozliwość rozwiazania tego problemu. :)

Opublikowano

Łooo, potrzebowałem chwili przerwy po przeczytaniu tego xD

#TOP

Wracając do tematu... Story Quest'y ( pomarańczowe ) nie mogą zostać anulowane i rozpoczęte od początku.

Co do [Already Complete] oraz [Not yet unlocked] to to pierwsze oznacza, że quest już został wykonany. Natomiast [Not yet unlocked] oznacza, że quest jest jeszcze nie odblokowany ( być może za niski lvl lub nieukończenie pre-quest'a).

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

OMG nie spodziewałem sie tak szybkiej odpowiedzi xD mozliwe że na to nie wpadłem, jednak mam tez 1 teorie na przykładzie gry WOW nie wiem czy tu podobnie chodzi o reputacje jak mam za małą u jednych to nie moge wykonac questa i podobnie jak mam zadużą u jednych tez nie moge u drugich jest taka mozliwość? Jednak wykonalem znacznie wiecej questów dlaczego akurat te zapisały mi się w Story Quests? Dzięki także za podanie takiej mozliwości.

Opublikowano

Ok czyli nie zależy to od reputacji w porządku mówiłeś że moge miec za mały lvl lub nie ukończonego pre-quest'a raczej gdyby miało to być to druga opcja bo niektóre questy no yet unlocked są na szaro i kiedy w nie wchodzę są na lvl spokojnie 0 20 mniejsze od mojego, zaraz jak to pomoże wrzucę link z przykładem xD ourr.png

Opublikowano

No miedzy innymi dużo ich jest xD nie wiem wogóle czemu znajduja sie w story quests skoro questy robiłem prawidłowo. Dodatkowo o opnad 10 lvli niższy wiec napewno nie za wysoki lvl.

Chciałbym ogólnie wiedzieć wiecej na ten temat ale trudno znaleść cos na forum albo indziej. Ludzie czesto mówia że jest to bug i nie da sie go naprawić. Gdyby chodziz dało sie zresetować story quests to byłaby nadzieja ale nic o tej opcji nie słyszałem nie wiem nawet czy jest.

Opublikowano

Ok sprawdzę to niech bedzię ale wądpie aby to było takie proste xD ale nie zaszkodzi spróbować tylko wiesz to wyglada mniej wiecej tak zabieram questa kilka bo biore zawsze kaplet robie wszystkie ide oddać jak oddam wszystkie te mi zalicza a potem własnie to tak jakby po skończonych czasem 1 czasem 4 questach nie ma mozliwosci zabrania dalszego i pojawie sie własnie no yet unlocked mimo ze oddałem wszystkie bo NPC nie ma wykrzyknika żółtego.

Opublikowano

Ok sory że mnie wczoraj nie było sprawdziłem to i nie wiem co mam myśleć zdaje mi się że są to questy takie z żółtym wykrzyknikiem co można brać cały czas i dostawać tokeny tak myślę że to te bo część jest completed a częśc no yet unlocked bo niektórych nie brałem kiedyś dlatego:)  ok dzięki za pomoc temat zostawiam otwarty jakby ktoś chciał go jeszcze kiedyś poruszyć, a tobie Mentor 100 krotne dzięki za pomoc xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...