Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWA CZĘŚĆ !

KemirGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak powyżej dostaje kartę graficzną i nie wiem czy bd wszystko pasowało do siebie , i jak bym mógł prosić to nie piszcie mi postów typu " Kup sobie nowego kopa " i że mam słabego kompa . I pozostaje pytanie czy Minecraft bd chodził lepiej niż teraz jak wymienię kartę graficzną i mam Mniej więcej na Sky Warsach mam ~25 fps'ow To bardzo mało jak na taką mapkę :)

Specyfikacja mojego kompa:
Procesor: Intel Pentium 4 CPU 3,06 GHz
To bd ta nowa Grafa: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-hd3450-512-mb-ah3450-di-512md2-lp-223953/ tylko że używana bd :\ Wiem że karta nie bd wykorzystywała w pełni swoich możliwości No ale na nowego kompa nie mam 
Płyta Główna: AsRock P4I65G
Grafa co teraz mam : Nvidia GeForce 5200 fx czy cos takiego
Powiedzcie czy coś jeszcze napisać Dzieki Wielkie 
i jeszcze powiedzcie mi czy bd jakiś lepszy procek niż ten co ja mam bez wymieniania płyty głównej i w jakiej cenie :)

Opublikowano

Zasilacz Atx AC 230 V tak pisze w kompie i 1,5 Gb Ramu :D

Wiem że lepiej procka ale tą karte dostaje od kuzyna za pół darmo także wiecie i pisałem na jaki procesor wymienić czekam na linki itp :D

Opublikowano

Masz słabego kompa, kup nowego. 

O tą jednostkę zaczynają się już dopominać muzea, lepiej odpuść i zacznij zbierać na nową, bo nawet zintegra z Celerona G1620 za 150zł zje tą Twoją kartę. 

Opublikowano

Masz słabego kompa, kup nowego. 

O tą jednostkę zaczynają się już dopominać muzea, lepiej odpuść i zacznij zbierać na nową, bo nawet zintegra z Celerona G1620 za 150zł zje tą Twoją kartę. 

Kur** pisałem dostane odszkodowanie za wypadek 3 k to kupie nowego i pisałem że to jest tym czasowy także jak masz tak pisać to Morda ...

Opublikowano

Kur** pisałem dostane odszkodowanie za wypadek 3 k to kupie nowego i pisałem że to jest tym czasowy także jak masz tak pisać to Morda ...

Gdzie ty to napisałeś? Bo ja nie widzę. Tutaj nawet nie ma co się do tego dotykać,a odrazu kupić nowe bo wszystko by było do wymiany.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

To już nawet ślepy jesteś ? Gdzie to napisałeś ? Morde to może ty masz, nie wnikam. 

Nie chcesz pomocy to nie pisz, bo wykazujesz tylko niski poziom intelektualny. 

Po co chcesz wywalać pieniądze, nie lepiej dołożyć do nowej jednostki za 3.000zł ?

Opublikowano

To już nawet ślepy jesteś ? Gdzie to napisałeś ? Morde to może ty masz, nie wnikam. 

Nie chcesz pomocy to nie pisz, bo wykazujesz tylko niski poziom intelektualny. 

Po co chcesz wywalać pieniądze, nie lepiej dołożyć do nowej jednostki za 3.0

Możesz mi sensownie pomóc bez NOWEGO kompa czy ta grafa bd dobra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...