Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon za 35zł a Policja

Mateczq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprzedałem telefon na allegro

nie miałem jak wysłać i gościu niby sprawe zgłosił na allegro itp itd więc siostra wysłała no i tu się komplikuje, otrzymał telefon ale twierdzi,że niezgodny z opisem, telefon miał uszkodzone wejście usb ( dałem zdjęcie uszkodzenia, trochę niewyraźne ale da się odróżnić,że jest wyrwane bo jest dziura) ale nie napisałem w aukcji,że jest uszkodzone i typo teraz do mnie sra,że  chce zwrotu kasy to mu napisałem żeby odesłał telefon a ja odeśle 35zł a on na to,że telefon może nie sobie gdzieś zaginąć itp. i że wystawi aukcje tel 35zł +15 wysyłka...

Czy to jest zgodne w ogóle? Przecież jak chce to może odesłać a nie mnie straszyć cały czas policją...

Opublikowano

Huj może bo dopiero od 59 zł się sciga

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Olej go, za 35 zeta może Ci gówno zrobić, taka prawda, najwyżej jak jesteś uczciwy i Ci ten gościu odeśle fona to DOPIERO możesz mu odesłać hajs, nigdy na odwrót ^.^

Policja nawet się za to brać nie będzie, więc nie masz się co martwić o to, że Ci policja na "chatę wbije" :D

graphic.png

Opublikowano

A napisałeś że nie ma ukrytych wad? To gdzie tu niezgodność z opisem?

graphic.png

Opublikowano

Czy czasem wykroczenia nie są od 200zł czy jakoś tak?

Spokojnie, jeszcze możesz dużo ukraść :D 

Tak do tematu wracając, nic Ci nie grozi. 

Opublikowano

Czy czasem wykroczenia nie są od 200zł czy jakoś tak?

Spokojnie, jeszcze możesz dużo ukraść :D

Tak do tematu wracając, nic Ci nie grozi. 

Do 250zł jest wykrocznie/występek

Powyżej jest kradzież

Nauczcie się w końcu kurwa tego a nie co temat klepiecie formułke z dupy wziętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...