Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można wgrać licencje na serwerze Zabijaka.pl ?

I3ambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam Pytanko, Czy NA Hostingu Zabijaka.pl Można Wgrać Licencję ?

Prosił Bym O Jak Najszybsze Udzielenie Pomocy .

Opublikowano

powiedz mi ile slotów chcesz? jeśli masz gildie lub klan i potrzebujesz do 50 slotow  ZA DARMO to zgloś się do mnie na tsa lub gg.

Jedyne wymaganie jakie mam to to, że będziesz korzystać z tego tsa, czyli jak dam ci 30 slotow to nie będzie siedziało po 3 osoby przez 3h dziennie. Nie ma żadnych haczyków.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

hmmmm licencje możesz napisz w usłudze pomocy oczywiście tam wykupiłem ts'a 10 slotowego do CS'a warto tanio i tyle

co do licencji napisz w usłudze pomocy a ktoś tam odpisze czy da się jeden problem jeżeli wykupiłeś np. na sVoice.pl tam drogo a chcesz przenieść na zabijake to nie uda się

Opublikowano

sprawa wyjaśniona. licencji nie da się wgrać na serwery gdzie kupuje się sloty na sztuki. nie ta licencja...

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...