Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<;> x-Prison.PL <;> [JAIL/PRISON] [START 02.21 GODZ 18:00] [SEKCJE] [EKONOMIA] [CELE] [AUTORSKIE PLUGINY/SKRYPTY] i Wiele, wiele więcej.. :)

*RevangE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze nie polecam serwera, nic specjalnego. Paręnaście sektorów z kopalniami, każdy droższy, do tego administracja rozdaje bany w stylu "Admin ma zawsze rację." bez większego powodu ;)

Opublikowano

@2up
Na tym polega Jail.... Nic specjalnego? Chyba nie byłeś na eventach, arenie pvp i do tego chyba nie patrzysz na chat....

Zapraszam na serwer pierwsze cele już sprzedane :P
O 21 Event :)

Opublikowano

@UP Oby dwaj wiemy za co dostałeś bana.

@top Zapraszam na serwer.

Oj właśnie problem w tym, że nie wiem xD

Jako powód przy wchodzeniu na serwer otrzymuję "Admin ma zawsze rację.".

@2up

Na tym polega Jail.... Nic specjalnego? Chyba nie byłeś na eventach, arenie pvp i do tego chyba nie patrzysz na chat....

Zapraszam na serwer pierwsze cele już sprzedane :P

O 21 Event :)

Tak masz rację, zapomniałem wspomnieć o spacerniaku, który bardzo wyróżnia wasz serwer na tle innych Prisonów.

Jedyny event jaki widziałem, był eventem "przepisz kod" z chat'u.

Opublikowano

Lupo lupo lupo co poradzic ? Wbije :-)

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

Serwer nie działa, a tak chciałem pograć :C

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Serwer całkiem, całkiem. Tylko nie wiem po co czat jest czyszczony co chwile.

Pozdrawiam Mix

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Co jest z serwerem :O

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

MoneyPVP tzn jaki? Bo pierwszy raz o takim czymś słyszę. No i szkoda, że prison nie wypalił, teraz tak poczytałem i chciałem wbić z kolegami no ale cóż. Powodzenai wam życzę i pewnie wbiję na ten MoneyPVP jak zechcesz mi wyjaśnić na czym to polega. :P

Opublikowano

MoneyPvP to coś w stylu że na start masz skórzane eq i bierzesz co ile chcesz, za kille dostajesz kasę i kupujesz lepsze eq. I są skrzynki na mapie z itemkami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...