Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagroda(Kod)

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wbilem sb na 2 email chcialem usunac sb wiadomosci a tu patrze darkorbit reloaded za kulisami wpisalen kod na moje konto (21lvl) i dostalem 5k bialki i 300uberow czy to wszystko bo ja nw co powinienem dostac powie ktos jakie bonusy jeszcze dostalem..

Opublikowano

koles nie jedtes w temacie to nie pisz, napisz mi na pw... Jak wpisalem kod dostalen 300 rakiet uber, 5tys bialki i 50energii do galaxy, ale nw czy coc jeszcze powinienen dostac

Opublikowano

ja chyba wiem o jaki kod ci chodzi. Ja dostałem 5.000 białki 1hale i statek ten za 45000 uri :P ale wole to co ty :(

Opublikowano

Tak chodzi mi o ten kod ale byly 2 rodzaje, ten ze spearheadem i ten co ja dostalem, ja bym wolal dostac spearheada tylko pytam czy oprocz bialki uberow i energii jakas nagroda jeszcse byla w moim kodzie..

Opublikowano

Mogłeś dostać albo spearheada + 1hala albo ammo. Oczywiście ja dostałem ammo a jak sprawdzałem na innych e-mailach to tam nic nie ma. Posprawdzaj wszystkie e-maile.

Poza tym co wymieniłeś nic wiecej nie było. Niestety. Też chciałbym dostać tego spearheada, bym miał czym latać na palke.

Opublikowano

Chodzi mi czy jeszcze cos dostalem procz ammo i energii do tego bonusu a nie inne kody... Dostalen bialke ubery i energie i pytan czy moglem dostac jeszcse jkies miny czy cos...

Opublikowano

Mogłeś dostać albo spearheada + 1hala albo ammo. Oczywiście ja dostałem ammo a jak sprawdzałem na innych e-mailach to tam nic nie ma. Posprawdzaj wszystkie e-maile.

Poza tym co wymieniłeś nic wiecej nie było. Niestety. Też chciałbym dostać tego spearheada, bym miał czym latać na palke.

jak to spearheada+hala albo ammo . Napisałem ze ja dostałem spearheada+hala+5000 białka
Opublikowano

Dobra juz wiem wszystko, prosze o zamkniecie tematu bo juz sie zaczyna spam.. Dzieki wielkie

Opublikowano

A gdzie to jest, ja tylko dostalen jakis tekst i kod bez opisu nagrody, i tak juz prosze nie pisac temat do zamkniecia...

Opublikowano

Są dwa typy kodów.

Pierwszy to złoty - 5k bieli, 300 uberów, 50 energi do kociołka, i 10 niewidek

Drugi to niebieski chyba - 5k bieli hala i spearhead.

(moze tez byc na odwrot niebieski daje ammo a złoty spearheada)

hihihi hehehe hahahaha...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...