Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dośc umysłowo XD

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale o co chodzi? Że ci dało d3 grającego premade z 6 lvlem?

Że mam taką sytuacją 7 raz z rzędu. O co w ogóle z tym chodzi? Zrozumiałbym, żeby chociaż jedną platynę mi dałe (Janna Plat IV była - potem w meczu się dowiedziałem, Polski team cały xD).

Opublikowano

Wiecie, że gość z nickiem BEST TOP to iDelti z yt xD Ale masz farta ! Gratki grania z nim

Mecz prześmiałem z Janną, więc xD Mecz był okej : ) Szkoda, że dobrało mi słaby team : /

Opublikowano

Dlatego kochamy "Riot Games" za najlepsze serwery,najlepsze nagrody za przerwy techniczne i błędy,za najlepsze dobieranie przeciwników <3

Tutaj pokazałeś cebulactwo, gra masz za free czego chcieć więcej ? 

Dobieranie przeciwników też nie jakieś z kosmosu wkońcu to 6 lvl.

Opublikowano

Powinieneś się cieszyć... masz okazję ćwiczyć na lepszych przeciwnikach :) To zdecydowanie więcej Cie pewnie nauczyło niż gra z 10 lvlami, które nie wiedzą jak wyjść z respa albo po 1szym oddanym killu idą AFK bo ta gra jest gupia

Opublikowano

Moze i się bym cieszył, gdyby nie fakt, że ją takim Eryku dostałem zawodników... Do teamu w team meczu : ) Temmo na bocie mi ksul farmę, Zed 3/13, także...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...