Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ukraina

—ToreZ—

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie towarzysze! odbieszmy ukrainie to co nasze. Pujdźmy pod pałac i pszejmijmy Lwuw. Musimy pokazać, że Cebulandia walczy o swojom ziemie ukradzionom przez chujuw z zssgówna. 

Rozjepmy sejm i spszedajmy tuska dla afrykanuw. Jak popracuje smyrany batorgiem po plecah to zmieni nastawienie.

Tszeba walczyć! 

Co o tym sondzicie?

Sorry ale musiałem.

A tak na serio.

Jakie tytuły wyjdą w 2k14, coś ciekawego będzie? zależy mi na fps'ach i rpg'ach

Opublikowano

Szczerze to sram na Ukraine i podcieram się ich flagą..

Chuj mnie obchodzi że oni się tam biją mam wyjebane.. jak dla mnje to mogą się wszyscy tam pozabierdalać maczetami.. najwyżej wczytają gre od nowa :D

Opublikowano

Szczerze to sram na Ukraine i podcieram się ich flagą..

Chuj mnie obchodzi że oni się tam biją mam wyjebane.. jak dla mnje to mogą się wszyscy tam pozabierdalać maczetami.. najwyżej wczytają gre od nowa :D

Widzę, że większość użytkowników forum myśli wyłącznie o sobie. Ciekawe jak ty byś się czuł na ich miejscu. Ludzie boją się wychodzić z własnych domów, by nie dostać kulki w głowę. Umarło tam mnóstwo osób a ty piszesz takie głupie komentarze...

Opublikowano

Widzę, że większość użytkowników forum myśli wyłącznie o sobie. Ciekawe jak ty byś się czuł na ich miejscu. Ludzie boją się wychodzić z własnych domów, by nie dostać kulki w głowę. Umarło tam mnóstwo osób a ty piszesz takie głupie komentarze...

To na chuj podpalali opony pod siedzibą prezydenta ?

Zapamiętaj!

Nigdy nic nie dzieje się bez powodu

Opublikowano

To na chuj podpalali opony pod siedzibą prezydenta ?

Zapamiętaj!

Nigdy nic nie dzieje się bez powodu

Gdyby prezydent byl "Ok" nie musieliby nic podpalac :) Nic nie dzieje sie bez powodu.

61093c6efb.png

Opublikowano

I co z tego? W Polsce również gineło mnóstwo niewinnych ludzi w czasie I i II wojny światowej, a jakoś nikt nie dawał o to jebania i nam nie pomógł.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

I co z tego? W Polsce również gineło mnóstwo niewinnych ludzi w czasie I i II wojny światowej, a jakoś nikt nie dawał o to jebania i nam nie pomógł.

Nie znaczy to, że ty też masz być takim skurwielem.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Dobra zamknijcie ten temat bo to nie ma sensu. Nic nie poradzicie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...