Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś sieci komórkowe, które oferują Internet za małe koszty ?

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeważnie jak wychodzi się ze szkoły i czeka na autobus to są nudy, a czasu do autobusu jest dużo. Nie ma Wi-Fi, a czasami fajnie byłoby przeczytać jakieś wiadomości, wejść na mpc i tak żeby czas leciał. Problem w tym, że transferu mało, a strony dużo mb zżerają.

Dlatego pytanie do was. Zna ktoś może jakiś kod do jakiejś sieci komórkowej, który oferuje niedrogo Internet i nie ma limitu na 200 mb :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Play 250 mb za 5 zł

1 gb za 10 zł

plusa nawet nie bierz bo tam 5 zł kosztuje 25MB!!

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Play 250 mb za 5 zł

1 gb za 10 zł

plusa nawet nie bierz bo tam 5 zł kosztuje 25MB!!

Czyli jak zapłacę 5 zł to będę mieć 250MB, a jak 10 zł to 1 GB ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

W orange free na kartę przy doładowaniu dostajesz internet za darmo. W moim przypadku po doładowaniu za 100 zł dostaję 8gb internetu i nic z konta nie bierze.

Opublikowano

Orange to gówno. Raz miałem to google się ładowało z 20 sekund na kompie a na komie to ładowało się 5 sek.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Mam orange mobilny od 5 lat i nie miałem z nim żadnych problemów 

na tele kupuje pakiety w promocji np 6zł 6GB albo 3zł 3GB a  bez promocji 5zł 200MB i wszystko chodzi jak należy z zasięgiem też nie ma problemów 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Orange free na kartę, mam tą taryfę, doładujesz za 25 zł, dostajesz pakiet 1gb na długi okres czasu za darmo. Wadą jest brak możliwości dokupienia jak ci się zużyje.

Opublikowano

100MB w plusie za 7zł, po wyczerpaniu, tylko internet Ci spowalnia.

Opublikowano

Play taryfa lubię to, internet masz na miesiąc za 10zł, nielimitowany.

Limitowany - 1GB, a potem jest 'lejek' że prędkość spada do 10kb/s bodajże. Nadal myślę, że Plus jest lepszy, duży zasięg, więc 3g złapie bez problemu, a to też jest ważne.

Opublikowano

Wszystko oprocz plusa. Ostatnio kupilem sobie internet do telefonu za 9złotych, bo doładowałem sobie konto i nie miałem juz transferu. I co dostalem? Gówno kurwa, taka sama predkosc jaka była (czytaj 2kb's)

• 1 rok później...
Opublikowano

Nalepsza jest siec telefonii internetowej masz w pakiecie 2 w jednym i za grosze. Ja jestem klientem Extraviop i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że jest to najlepszy z viopów jaki miałem i pewnie na długi czas zagości u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...