Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ascarial.pl

Czegewara.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie nie grałem ani nie widziałem nigdy tego metka dla tego pytam czy warto tam zagrać .

Ile ludzi jak sie expi na czym można zarobić czym najlepiej zacząć jak z chaksami :D

Opublikowano

Gra codziennie 1k + , ludzi od zayebania ale fajnie się walczy o spota , najlepiej zariob dropiac shuriken + za 10kk sprzedasz i masz bojowca jak masz bojowca wbijasz 30lv eq n orki i na wo idziesz. Hacki to tylko fishbot najlepiej K.kamienia sporo warte

Opublikowano

Ja gram 3 dni, no ale mam przegrane 3/4h, wbiłem 30 lvl (wbijesz szybciej) mam fms+9, metki w m2 to najlepszy zarobek chyba na ten lvl, ku 10 do g.

Opublikowano

Serwer polecam jak lubisz serwery hard/medium. Z eq trudno nie jest, z expem po 85lvl już nie co gorzej.

Ludzi gra + 1000, eventy są bardzo często, administracja pomaga jak tylko może i mają jeszcze zamiar poszerzyć reklamę.

Wbijaj na serwer, serio, nie pożałujesz ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwera nie polecam w administracji są nie kompetentne osoby które rozdają eq, mało tego oszukują graczy.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

nie polecam gry eq navi jest pełno,yang z ataków nadal są ale co do struktury gry i klienta jest dobry :)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

nie polecam gry eq navi jest pełno,yang z ataków nadal są ale co do struktury gry i klienta jest dobry :)

Nie grasz - nie wypowiadaj się. Zamiast pieprzyć farmazony na forum, wejdź do gry i zobacz, czy Twoje słowa mają pokrycie w rzeczywistości. Proste.

Opublikowano

Za dużo Żaby ziomuś, serio.

Pan Zielony chciał zrobi antyreklamę Ascarial'owi co jednak mu się nie udało, bo z tego co dziś widziałem licznik nadal utrzymuje ok 1,1k Online ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Za dużo Żaby ziomuś, serio.

Pan Zielony chciał zrobi antyreklamę Ascarial'owi co jednak mu się nie udało, bo z tego co dziś widziałem licznik nadal utrzymuje ok 1,1k Online ;)

ja tylko chcialem dopisac zeby nikt sie nie sugerowal, ze 1,1k graczy online tylko postaci ale fakt  graczy jest ogrom i nadal przybywa :D pamietam, ze jeszcze niedawno w szczycie dnia bylo mniej lub tyle samo sklepowco teraz o 23 a wiaodmo sobota ludzie wychodza wieczorm itp :)

zhda.png

Opublikowano

Można wiedziec w ile wbije tak 30lvl??  I skąd zmianki i ile ich leci 

Tak normalnie grając, robiąc misje itd. myślę iż 2-3h maks ci to zajmię.

Zmianki lecą z mobów, szkat blasku.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Do 30lv ogarniesz fms 9 i eq byś dawał rade na bo (polecam wo) oczywiście polecam zainwestować w bojowca którego zarobisz dropiac ku :)

Opublikowano

O co ta spina.. Wiem kto robi Ascariala i chociaż z nim nigdy nie rozmawiałem to wiem że jak ZabQ mówi że jest tam EQ z navi to znaczy nie ma.

ZabQ to frajer jak coś mu się nie podoba to nagrywa te swoje posrane filmiki dla tych jego zajebiście dorosłych fanów  i wkręca bajki. Zresztą w tym filmiku nic nie ma ? Parę marnych ssow.

Nostildia jest parę leveli niżej za Ascarialem i będę się pojawiać takie marne imitacje.

Kiedyś jak świętej pamięci Santriel miał Turisasa to przecież dzieciaki z ravi też nagrywali filmiki że navi jest na serwie. Tylko oni to już pojechali po bandzie i pokazali na filmiku tak hoooj przerobionego ssa że nawet czcionka się nie zgadzała we wszystkich bonach.

Co do serwera to nie gram i nie zagram na PL-u wbiłem 99 i nie mam ochoty na te mediumy.

Jednak gdybym miał wybrać jakiś serwer "hard" to bym wybrał właśnie ten.

ELOSZKA

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Plusy:

- Gra dużo graczy

- Administracja pomaga ( co prawda podrzuci komuś bryłkę albo coś ale pomaga )

Minusy:

- Navi

Ja nie polecam gry na serwerze bo będzie tak samo jak z Reventialem a początku się zajmują serwerem potem wyjebka ;D

Opublikowano

Plusy:

- Gra dużo graczy

Minusy:

- Navi

Ja nie polecam gry na serwerze bo będzie tak samo jak z Reventialem a początku się zajmują serwerem potem wyjebka ;D

a ty wiesz, że serwer  stoi od grudnia ? a wiesz, że navi już dawno nie ma ? widzę "samiec alfa" w śród komentarzy ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Plusy:

- Gra dużo graczy

Minusy:

- Navi

Kolejny co dużo się zielonego naoglądaj. Polecam obejrzeć filmik od NGS'a.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer się nudzi? Fakt jeśli nie przekroczyłeś 50lv to tak c: na serwerze nie ma jeszcze topki a stoi od grudnia , widać ze NGS wprowadzają altualizacje , i to co robią , robią z glowa . Napewno kto gra na tym serwerze nikomu się nie nudzi myślę ,ze jest to atut pracy NGStudio :) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...