Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbie W Cabal Online Pomocy:)

tomaszlolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich. Mam zamiar zagrac w gre cabalonline ale jeszcze nie wiem co i jak. Chcialbym wiedziec jakie sa rasy i specjalnosci ras. Ktora z nich jest dobra do pvp ktora do pvm. Ktora ma tansze eq itd. Za odpowiedzi z gory dzieki^^

Opublikowano

No to tak w grze sa nastepujacy rasy:

-Wizard- to jest mag atakuje raczej z dystansu za pomoca magi jego bron to "orby"

-Warrior- tu wiadomo wojownik walczy wrecz ciezkimi bronmi dwurecznymi

-Force Shielder- to jest taki wojownik tylko ze ma bron jedno reczna i tarcze

-Blader-to jest taki jakby to powiedziec "ninja" nosi on dwie bronie jedno reczne

-Force Blader-To jest polaczenie Wizarda i Bladera, nosi on w jednej rece bron jedno reczna a w drugiej orb wiec walczy zarowno wrecz jak i na dystans

-Force Archer- jak sama nazwa mowi jest to lucznik uderza on na dystans z luku, w drugiej rece ma crystale taka jaby miniaturka luku :)

Do PvP gracze mowia ze jedynym z najlepszych jest FS(force shielder), ale na ten tamat każdy ma swoja zdanie

DO PvM podobnie jak wyzej mowi sie ze KoX jest Blader no ale kazdy gra tym kogo lubi

Co do cen to napoczatku praktycznie nei wydajesz kasy na EQ, poniewaz dostajesz je +5 z misji wiec to wzupelnosci wystarcza a potem to juz zalezy od cen na rynku i od sprzedawcy, bo rownie dobrze mozesz sam wydropic. Dla warriora pewnie bedzie drozsza bron dwureczna od np. jednorecznej dla bladera z tym ze dla bladera musisz kupic dwie wiec tutaj to juz zalezy od twojego gustu i upodobania

No to troche sie rozpsalem, mam nadzieje ze pomoglem

Pozdrawiam Pandragors

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Wielkie dzieki^^ PLUS for you

@Edit 1Jeszcze jedno napewno co lvl czy co kilka lvli trzeba jakos rozdac staty---> W jaki sposob u jakiej postaci nalezy to robic??

@Edit 2 na ktorym serwerze gra najwiecej polakow?

Opublikowano

Powiem tak, na każdym serwie gra dużo polaków, ale chyba nawięcej pierwszym i na jupiterze. Staty się rozdaje bardzo łatwo, wystarczy kupić broń na wyższy lvl i tam jest ona dla ciebie dostępna w zalężności od tego jakie masz staty i tak rozdajesz żebyś mógł mieć tą broń.

Opublikowano

Powiem tak, na każdym serwie gra dużo polaków, ale chyba nawięcej pierwszym i na jupiterze. Staty się rozdaje bardzo łatwo, wystarczy kupić broń na wyższy lvl i tam jest ona dla ciebie dostępna w zalężności od tego jakie masz staty i tak rozdajesz żebyś mógł mieć tą broń.

Juz wszystko obczailem^^ troche dziwnie wyglada ta gra ale ok

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam takie pytanko bo nie chce zaśmiecać forum i robić nowego topica...

czy jadąc od 1lvla do 170 na samych questach i expieniu styknie kasy na wykupienie wszystkich skilli az do transa wlacznie (chodzi mi o atakujące buffy i pasywy) oraz reskillowanie tych niepotrzebnych na słabszych stopniach czy może trzeba goldfarmić żeby mieć na to kase? :unsure:

z góry dziekuję za pomoc

I JESZCZE JEDNO PYTANIE...

jak można się zdlvlowac w Cabalu??? tzn. ze jak mam 51lvl to che spasc do 50...

Opublikowano

Co do questów... na samych questach lvlu nie wbijesz, ale na 80 lvlu już dostajesz po 1kk z questa więc kasy troche by było

A co do levela, to nie idzie go chyba zmiejszyć...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...